Vi følger situationen tæt og er klar til yderligere stramninger mod udlændinge – regeringen passer på Danmark

I skarp modsætning til SR-regeringen fører regeringen nu en stram udlændingepolitik. Siden valget har vi gennemført mere end 30 stramninger af asyl- og udlændingepolitikken. Og der er mere på vej, herunder vil regeringen til efteråret skærpe reglerne for udvisning.

 

Sommerens mange blodige, islamistiske terroranslag har fyldt os med forfærdelse, væmmelse og vrede. Folk ønsker handlinger, der sikrer Danmark bedre mod terror og religiøs fanatisme.

 

Glædeligvis har regeringen allerede gjort rigtig meget det seneste år. Et nyt politiforlig styrker politiet med 2 mia. kr. frem mod 2019. Desuden styrkes indsatsen mod terror med i alt 600 mio. kr., herunder med døgnbemandende operationscentre.

 

Danmark yder et aktivt militært bidrag i kampen mod Islamisk Stat (IS) i Irak og Syrien med 400 soldater, kampfly, radarkapacitet og træning af irakiske sikkerhedsstyrker.

 

Denne indsats begynder at virke – IS er trængt i defensiven. Med ny lovgivning sætter vi hårdt ind overfor de hjernevaskede fanatikere, der rejser fra Danmark til Syrien for at støtte IS.

 

Vi har skærpet kursen over for ekstremisme, herunder i forhold til de moskeer og imamer, der opildner til had mod “de vantro” og som ansporer herboende muslimer til at blæse på dansk lov og levevis.

 

Også reglerne for tålt ophold af dømte kriminelle udlændinge er blevet skærpet.

 

Vi følger situationen tæt og er klar til yderligere stramninger, herunder i indsatsen mod de alt for mange kriminelle udlændinge. Regeringen passer på Danmark!

 

I skærende kontrast til denne stramme politik står, at de fleste røde partier helt uforståeligt ønsker en markant lempeligere politik. Heldigvis ser det ud til, at disse partier er ude at trit med den brede befolkning. Danskerne ved godt, at en rød regering slet ikke kan levere varen.

 

Kristian Pihl Lorentzen, MF transportordfører for Venstre og medlem af Folketingets Præsidium

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…