Skilte på arabisk og tre bederum – det er nu hverdag i et dansk indkøbscenter

Foto: Privat

Min kæreste og jeg ville have en kulturel oplevelse, da vi var på forretnings besøg i Odense i mandags den 18. januar.

 

Vi havde 1 time til overs inden vi skulle have næste besøg i Odense centrum, så vi besluttede at bruge den i Vollsmose for med egne øjne at se om den “virkelighed” medier beskriver af området er sand Altså om området er Islamiseret i den grad man beskriver eller om det bare er mediesnak.

 

Vi kører ned af Vollsmose Allé og ser skiltning mod Vollsmose Torv. På vejen derhen ser vi et gråt og kedeligt 3-4 etagers boligbyggeri med paraboler på terrasserne – wauw siger vi, parabolerne dækker samtlige facader, så det må være alle lejlighederne som har en.

 

Da vi skal parkere gør vi det foran politiets gård fordi vi har PC og andet i bilen, vi tænker der vil være sikrest tæt på stationen. Ved stationen bemærker vi, at politiets køretøjer står gemt inde bag et højt hegn og en port med pigtråd på toppen. Vi får klart den opfattelse, at de “beskytter” sig mod noget eller at politiet næsten “gemmer” sig.

 

Det første vi møder ind mod Vollsmose centret er et Jobcenter, her vrimler det med muslimsk klædte mennesker.

 

Næste butik er Retshjælpen, alle kunderne i butikken er muslimske mænd, begge steder er betjening dansk. Det er første gang i alle vores besøg i danske shoppingcentre, at der er en butik, der har navn af Retshjælpen, er det mon en ny butikskæde i Danmark, tænker vi og går videre ned af Torvets indendørs gade.

 

Læs også
Danmark under forvandling: På blot ti år er antallet af moskéer i Danmark eksploderet, viser en ny kortlægning

Vores tur igennem centeret byder på ikke 1 men hele 3 bederum.

 

 

Flere butikker skilter kun på arabisk og vi ser ingen danske ansatte, men udelukkende arabisk eller nordafrikanske mænd.

 

Ganske få kvinder er til stede, og dem der er, er tildækket efter muslimske forskrifter.

 

Der er butikker målrettet muslimsk traditioner, som tøj/klæder, grønthandlere, halal-slagtere og Sharwama barer. Jeg noterer mig, at man ikke kan købe sig en kold dansk Hof nogen steder.

Læs også
Seks navngivne familier i Gellerup er skyld i over 300 sigtelser – kæden hopper af, da den ikke blev smurt i tide

 

Min kæreste skal på toilettet, men så kommer hun nærmest skrigende ud, toilettet minder ikke om det man besøger i Fields. Det her toilet var uhumsk beskidt og lortet til.

 

Vi afslutter vort “besøg” med hovedrysten og tænker, at det er værre end de beskrivelser man kan læse i medierne.

 

Det undrer os, hvorfor man ikke fortælle sandheden om den islamisering vi er på vej ind i. Og vi er forbavsede over at se en allestedsnærværende mangel på integrationslyst blandt bydelens beboere.

 

De ser tilsyneladende ikke dansk TV, siden de alle har de paraboler. Deres indkøbs center minder om en Bazar i en provins i Afghanistan og sjovt nok er der samtidigt brug for et dansk Jobcenter og Retshjælp til de muslimske mænd.

 

Danmark Vågn op!

Læs også
Optrapning i indvandrerghetto: Nu skal der være politi i busserne for at forhindre vold og hærværk

 

Skribenten ønsker at være anonym. Redaktionen kender hans identitet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…