Flere svenskejede virksomheder forsøger at ramme Den Korte Avis og indføre svenske tilstande i Danmark – med skingre og usandfærdige påstande

Google Maps

Man har i de senere år kunne følge, hvordan det svenske samfund ødelagde sig selv på grund af en fuldkommen hysterisk politisk korrekthed.

 

Selv om massetilstrømningen også sætter det danske samfund under et stigende pres, har vi foreløbig undgået noget, der minder om den svenske selvdestruktion.

 

En væsentlig årsag til det er, at danskerne i langt højere grad har bevaret den sunde fornuft. Den ekstreme politiske korrekthed, som er så udbredt i Sverige, har hidtil kun eksisteret i snævre miljøer – og i partier som Enhedslisten, SF og Det radikale Venstre.

 

Men nogle virksomheders annonceboykot mod De Korte Avis viser desværre, at der er kræfter, som arbejder på at indføre svenske tilstande i Danmark.

 

En særligt skinger reaktion

I hvert fald tre virksomheder i boykotten – herunder to af de mest aktive – er svensk ejede. Det gælder Nordea Bank, rejseselskabet TUI (tidligere Star Tour) og IKEA.

 

En særligt skinger reaktion er kommet fra rejsebureauet TUI.

 

Dette rejsebureau har en pressechef ved navn Nikolai Johnsen. I et interview i Berlingske fredag slynger han om sig med påstande om, at Den Korte Avis leverer ”løgnehistorier”.

 

Når man så ser efter, hvad disse ”løgnehistorier” skulle gå ud på, ved man ikke, om man skal grine eller græde. Er manden skingrende skør? Eller er han bare så fanatisk i sin svenske politiske korrekthed, at han er villig til at bruge alle midler?

 

Hæmningsløse usandheder

Johnsen refererer til to artikler i Den Korte Avis:

 

Læs også
Facebook truer med lukning af Trykkefrihedsselskabets side for at nævne Tommy Robinsons navn

Den ene hedder: ”Overbefolkning er roden til alt ondt – også til global opvarmning!” (5.12.16). Den er forfattet af den dybt seriøse skribent Jonna Vejrup Carlsen.

 

Ifølge Johnsen hævder artiklen, at global opvarmning skyldes indvandring. Det er fuldstændig hen i vejret. Carlsen skriver, at overbefolkning er en afgørende årsag til global opvarmning. Langt det meste af denne overbefolkning har ikke et klap med indvandring at gøre.

 

Den anden artikel hedder: ”Efter betjentens død: Vi lever i en verden, der er blevet mere barsk, og derfor skal vi være parate til at forsvare vores samfund med stærkere midler” (8.12.16). Den er skrevet af avisens redaktører.

 

Her nævnes en række forskellige udfordringer for vores samfund – herunder vold, asyltilstrømning og grænsekontrol. Der er ingen påstand om, at betjentens død skyldes indvandring. Tværtimod understreges det, at vi ikke kender gerningsmandens baggrund og identitet.

 

Johnsens påstande er hæmningsløst usande.

 

Rejsemand: Det kommer fra Sverige

Men måske skyldes de ikke bare, at han er skør i bolden eller fanatiker. Måske hænger de i høj grad sammen med, at han er ansat i en svensk virksomhed, der praktiserer den ekstreme svenske form for politisk korrekthed.

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

Det er i hvert fald, hvad en rejsemand antyder i en kritisk artikel om en pressemeddelelse, der er underskrevet af Johnsen. Her skælder han ud på sine kunder, fordi de ikke tænker nok på miljø og klima, når de rejser.

 

Den erfarne rejsemand Ejvind Olesen skriver:

 

”Jeg har i mine 42 år i den danske rejsebranche aldrig set en pressemeddelelse som denne. Og jeg har set mange tusind (…) Det ser ud, som om det kunne være forfattet af Nikolai selv – men tro mig, det er den ikke. Den stammer fra en eller flere svenskere i hovedkvarteret i Stockholm. Sådan ville et dansk bureau aldrig skrive.” (netmagasinet standby.dk 9.12.16)

 

På samme måde er Nikolai Johnsens angreb på Den Korte Avis så svenske, som de kan blive. De er et forsøg på at indføre svenske tilstande i Danmark. Med vidtgående censur i den politiske korrektheds navn.

 

Når vi beder om støtte i vores kamp mod de angreb, vi oplever, så tænker vi selvfølgelig på Den Korte Avis’ ve og vel. Men vi tænker også på, hvor frygtelige konsekvenser det vil have, hvis vi får svenske tilstande i Danmark.

 

Det er, hvad en række virksomheder forsøger at indføre med deres annonceboykot mod vores avis.

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

 

Aldrig i livet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…