Han besøgte et butikscenter i København og befandt sig i en vrimmel af tildækkede kvinder – “det er ikke i orden”

I går var jeg ude på Fisketorvet, og jeg bliver altså nødt til at være ærlig at sige, at jeg ikke mener, det er i orden, at der er så mange kvinder i lange kjoler, med lange ærmer og tørklæde om hovedet, der bruger hele lørdagen på at bytte børnetøj og finde tilbudsvarer.

 

Jeg synes, der er for mange. Det bør ikke være så udbredt i Danmark.

 

Hver gang jeg er derude, hæfter jeg mig ved, at tørklæderne udgør tæt ved halvdelen af kunderne, og det piner mig at se, for jeg ved, at disse kvinder ikke har ret mange andre fornøjelser end at gå rundt i sådan et shopping center og finde ting til familien.

 

Var det en her og en der, ville jeg selvfølgelig bare trække på skuldrene af det – men det antal, det er altså et problem.

 

Det åg, som denne klædedragt symboliserer, udbredes jo, når det bliver så stort et indslag i gadebilledet, og vi ved også, at antallet af muslimer, der bygger deres liv op omkring alle disse regler, er stigende.

 

Jeg mener derfor, at tørklædet og måske klædedragten i bredere forstand bør fjernes fra det offentlige rum. Grænsen skal lukkes for spontanflygtninge. Reglerne for familiesammenføring skal strammes, og der skal arbejdes målrettet på repatriering af ikke-integrerede personer.

 

Thomas Køhler, Direktør

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…