Et flertal af de latinamerikanske vælgere støtter Donald Trumps stramme indvandringspolitik

You Tube
Udskriv

Donald Trump gik til valg på en meget stram indvandringspolitik. Medierne har på den baggrund generelt vuderet, at de mange latinamerikanske vælgere var imod Donald Trump.

 

Trump vil sende en del af de mange illegale mexikanere og andre fra Sydamerika ud af landet. Og han vil begrænse indvandringen fra såvel Mexico som fra ikke-vestlige muslimske lande.

 

Men nu viser en ny meningsmåling fra fox.news, at flertallet af latinamerikanere siger, at de støtter Trumps indvandringspolitik.

 

http://latino.foxnews.com/latino/politics/2016/11/18/poll-58-latino-voters-support-trump-on-immigration-even-when-disliking-him/

 

Hele 59 procent støtter indvandringspolitikken. Kun 33 procent siger i målingen, at de støtter Clintons indvandringspolitik.

 

50 procent af latinamerikanerne vil desuden have en skrappere lovgivning i indsatsen mod illegal indvandring.

 

Læs også
Var Trumps fyring af FBI-direktøren ”obstruction of justice”?

Og 51 procent siger, at de er imod, at illegale indvandrere skal have lov til at blive i USA. 56 procent er imod, at de illegale får amnesti.

 

36 procent af latinamerikanerne mener, at USA’s indvandringspolitik under Barack Obama har været alt for slap – mod kun 18 procent, som siger den har været for stram.

 

http://latino.foxnews.com/latino/politics/2016/11/18/poll-58-latino-voters-support-trump-on-immigration-even-when-disliking-him/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ