Tak for det helt overvældende antal støtteerklæringer og støttebeløb, som vi har modtaget i de seneste dage

Foto: Privat

Det er bare strømmet ind.

 

Vi er helt overvældede over den massive støtte, vi har fået i forbindelse med de seneste dags angreb på Den Korte Avis.

 

Dette angreb udspringer ikke mindst af en alliance mellem venstreorienterede fanatikere på Facebook og nogle virksomheder, som søger at gennemtvinge svenske tilstande i Danmark.

 

Fælles for disse kræfter er en ekstrem politisk korrekthed. Den har vi altid sejlet op imod, og det gør vi fortsat. Læsernes reaktion efterlader ingen tvivl om, at der er noget, vi står sammen om.

 

Vi har fået et hav af læserbreve i sagens anledning. Det er vi meget glade for. Vi bringer i dag en hel del af dem. Men vi kan desværre ikke nå dem alle.

 

Selve antallet af læserbreve og støtteerklæringer har været en kolossal opmuntring for os. Det samme har strømmen af støttebeløb. Vi har i øvrigt også haft helt usædvanligt mange læsere i de seneste dage.

 

Vi er taknemmelige for, at læsere har gjort sig den ulejlighed at skrive og protestere over for de virksomheder, som har deltaget i den ubehagelige aktion mod Den Korte Avis. Vi vil gerne opfordre endnu flere til at gøre det.

 

Vi håber, at vi snart kan vende tilbage til mere normale tilstande. Så vi kan gøre det, vi helst vil: Lave en god avis for en læserskare, der er gjort af et ganske særligt tømmer.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…