Dansk Folkeparti: Nu må resten af Folketinget snart forstå det – terrortruslen øges i takt med, at der fortsat kommer asylansøgere til landet

Det seneste terrorangreb i Berlin udstiller nok engang behovet for en mere restriktiv flygtninge- og udlændingepolitik. Den formodede gerningsmand havde netop fået afvist sin ansøgning om asyl i Tyskland.

 

At en afvist asylansøger kan fuldbyrde så forfærdeligt et angreb som det på julemarkedet i Berlin, viser med al tydelighed, at der er behov for at afviste asylansøgere skal være frihedsberøvet, indtil de kan sendes hjem med tvang, eller til de frivilligt forlader landet.

 

Det danske samfund skal jo ikke udsættes for nogen forhøjet risiko, blot fordi at folk der end ikke må være her, render frit rundt. Derfor bør politiet også gives de nødvendige beføjelser, så der kan indføres udgangsforbud på landets asylcentre.

 

Og så må jeg nok engang appellere til, at resten af Folketinget vågner. Det er simpelthen tvingende nødvendigt, at vi får indført permanent grænsekontrol, så vi igen har kontrol over Danmark.

 

Danmark har midlertidig grænsekontrol, og det er bestemt bedre end ingenting. Folketinget har gennemført næsten 50 stramninger af asyl og udlændingepolitikken siden valget. Det har taget tid at overbevise de andre partier om nødvendigheden af grænsekontrol og udlændingestramninger, og det er egentlig underligt, for resultaterne taler for sig selv, når vi kan se at asyltallet falder, at næsten 3000 illegale indvandrere er afvist ved grænsen og at der har været over 1200 sigtelser i forbindelse med kontrollen.

 

Men vi skal videre, og derfor vil Dansk Folkeparti igen stille en række forslag, som skal tjene det formål at presse flertallet til at tage situationen langt mere alvorligt end de gør i dag.

 

Det er uansvarligt at ignorere det faktum, at der er en sammenhæng mellem islam og terrorisme, og dermed også en sammenhæng mellem antallet af asylansøgere og en øget sikkerhedstrussel for danskerne.

 

Martin Henriksen, MF. Udlændingeordfører for Dansk Folkeparti

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…