Muslimer er vildt begejstrede for en datingside for flerkoneri

Til trods for, at ægteskab mellem en mand og flere kvinder er forbudt, er en engelsk datingsside for flerkoneri eller “det polygame ægteskab” blevet meget populær. Netværket har ikke mindre end 35 000 tilmeldte brugere.

 

Flerkoneri praktiseres især blandt muslimer, fordi Allah har tilladt en muslimsk mand at tage op til fire koner, hvis han kan behandle dem nogetlunde ens.

 

Datingsiden hedder SecondWife.com, dens indehaver introducerer den her:

 

Man skulle tro, at myndighederne ville anmelde sådan et forum for opfordring til at bryde loven, men nej, i multikulturelle England tilsidesætter man loven, af hensyn til muslimerne.

 

Ifølge datingsidens indehaver Azad Chaiwala har han lavet portalen for at fremme “troskab, moral og gammeldags værdier”. (rt.com)

 

Chaiwala er som muslimer er flest, han sætter Allah lov over det sekulære samfunds retssystem. Han mener derfor ikke, at der er noget forkert i hans datingside. Men han erkender, at der kan være visse problemer med kvinderne i det ulige ægteskab.

 

“Der er ikke en eneste kvinde på jorden, som ville være helt fortrolig med det. Selv profeten Muhammeds koner viste tegn på jalousi,” siger han. (Daily Mail)

 

SecondWife.com henvender sig til praktiserende muslimer, men fordi Chaiwala har haft enorm succes med sin nye business, har han også lavet en datingside for ikke-muslimer, den hedder blot Polygamy.com.

 

Datingsiden for pro-polygame ikke-muslimer blev lancieret i 2016 og den har indtil videre 7 000 medlemmer. Det første der møder en på datingportalen er billedet af en vestlig udseende familie med 3 børn.

 

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

På den muslimske portal er det et tegneseriebillede af en polygam familie, konkret én mand, 3 koner og 4 børn, der står foran en moske.

 

 

Snyd med sociale ydelser

Polygami er ulovligt, og strafferammen i England er op til 7 års fængsel. I Danmark op til 6 års fængsel.

 

Man må sige det kan undre, at en datingside der åbenlyst opfordrer til at begå en kriminel handling, ikke forlængst er blevet lukkes ned.

 

Mange vil sikkert mene, at det må være en privatsag hvem og hvor mange man vil have intime forhold til, uanset om man kalder det en elsker eller kone 2, 3 eller 4.

 

Men det er ikke så enkelt endda, for der følger ofte krimineller handlinger med de polygame ægteskaber.

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

 

En mand som er islamisk gift med flere kvinder, er sjældent registreret på samme adresse som kvinderne.

 

Det betyder i praksis, at når kvinderne bringer mandens børn til verden, så registreres hun som enlig forsørger, hvilket udløser forskellige velfærdsydelser, som hun ellers ikke er berettiget til, fordi hun er gift.

 

Og da en muslimsk mand har ret til at tage 4 koner, kan man forestille sig, at der kan være tale om anseelige beløb, ikke mindst fordi muslimer har tradition for at få mange børn. Apropos den syriske migrant der har giftet sig med 3 koner og som indtil videre har fået 20 børn.

 

Det er uvist hvor mange polygame ægteskab der findes i England. I 2012 vurderede den tyske avis Spiegel, at omkring 30 procent af arabisk-fødte mænd i Berlin havde to koner.

 

Tyske politikere bekymrer sig om fænomenet, men da det er utroligt svært at afdække snyd, når parterne er registreret på forskellige adresser, bliver det ved snakken.

 

Den tyske justitsminister Heiko Maas siger, at ”ingen har ret til at sætte deres religiøse overbevisning over vores love, derfor kan vi ikke anerkende polygame ægteskaber.”

Læs også
Video: Hunden risikerer sit eget liv for at redde sine hvalpe ud i live

 

En måde at komme den sociale snyd til livs, kunne være, at imamerne som vier de polygame ægtepar, skal have pligt til at indberette vielserne til myndighederne.

 

Den Korte Avis bragte for nylig en artikel om emnet, læs den her.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…