Larmende stilhed overfor tilskyndelser til folkemord

Den palæstinensiske terror fortsatte i sidste uge, hvilket nu gør, at der har været 29 terrordræbt siden oktober.

 

Angrebene i denne uge har været særligt voldsomme; 17. januar blev en mor dolket ihjel i sit hjem, foran sine børn. 18. januar blev en gravid kvinde dolket i et forretningskvarter, men overlevede trods alvorlige skader.

 

Ud over personangrebene, har der været demonstrationer, protestmarcher, optøjer og sten-, molotovcocktail- og rørbombeangreb i Judea, Samaria og Jerusalem.

 

Et populært kampråb blandt palæstinenserne og deres støtter på Vestbredden, og specielt i Gaza er: “Palæstina vil blive frit fra floden til havet”. Alle palæstinensiske landkort viser det samme: et Palæstina, der strækker sig fra Jordanfloden til Middelhavet.

 

Kampråbet og landkortene viser én ting: intet Israel. Palæstinensernes støtter stiller aldrig spørgsmål ved dette. Hvordan kan det være? Accepterer de også, at der ikke skal være et Israel? Er de enige med palæstinenserne? Kilde: PMW.

 

Kampråbets budskab er, hvis det står til palæstinenserne, at alle jøder i regionen skal presses ud i havet. Med andre ord, er det en tilskyndelse til udraderingen af et folk og et land. Er dette budskab ikke en trussel om folkemord – noget jøderne aldrig har opfordret til, og aldrig vil tilskynde, når det kommer til palæstinenserne samt de mere end 1,7 millioner arabere, der bor i Israel? Er dette ikke en overtrædelse af FNs charter fra 9. december, 1948?

 

FN: Artikel III. Følgende gerninger skal straffes: a) Folkedrab; b) Sammensværgelse med henblik på at begå folkedrab; c) Direkte og offentlig tilskyndelse til folkedrab; d) Forsøg på folkedrab; e) Medskyldighed i folkedrab.

 

Officielt palæstinensisk tv, embedsfolk, imamer og endda børne-tv har udsendt et utvetydigt budskab om at “dræbe jøderne” i årevis. Det er det Palæstinensiske Selvstyres ledere, som kækt og overdådigt proklamerer deres planer, mens de ophøjer deres tilskyndelser til folkemord til at være Allahs vilje, og glorificerer terrorangreb. Der er hundredevis af eksempler og kilder, der bekræfter dette. Kilde: Palwatch.

 

Vore politikere er tavse, EU er tavs, FN er tavs, og selv vore skolelærere og vore medier har valgt at forholde sig tavse. Hvor længe kan den larmende stilhed overfor tilskyndelse til folemord fortsætte?

 

http://denkorteavis.dk/2015/palaestinensisk-kvinde-stikker-en-vagt/

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Yvette Espersen er redaktør på israel-info.dk 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…