“Ja tak til en imam-skole”

Der findes i dag over 150 moskeer i Danmark, hver med sin egen imam og måske to eller tre. Jeg kan skønne at disse moskeer er under ledelse af ca. 300 imamer. Udover disse, findes det også imamer, der har specialiseret sig til at ”rådgive” de muslimer, som sider i fængsler rundt om i landet. Jeg mener at dem fra de herboende muslimer der er kandidater til at blive radikaliset, bliver hjulpet eller initialiseret til radikalisme af en god del af disse imamer.

 

Derfor er det ganske uansvarligt, af alle dem, som er politikere, socialrådgivere og integrations medarbejdere i staten og kommuner, ikke holder styr på overvågning af disse imamer, der saboterer alle integrationsbestræbelser.

 

Jeg foreslår til regering, at etablere en imam-skole i Danmark for at sikre information af en samfunds orienteret, fredssigtende, samt integrationsvenlig gruppe af imamer, der kan sikre fremtidige generationer af herboende muslimer, frihed fra fundamentalisme.

 

Vi bruger milliarder af kroner for at bekæmpe radikalisering af vores muslimske unge igennem adskillelige ministerier, amter, kommuner, skoler, autoriteter, politiet og PET, mens vi gør intet ved selveste kilden af de radikaliserings kræfter. Der findes kun to etniske danske imamer i Danmark og ikke en eneste danske født imam af andre etniske baggrund. Alle imamer har opnået deres stilling igennem enten en af de utallige fundamentalistiske skoler rundt om i den muslimsk verden eller andre tvivlsomme institutioner.  De fleste af dem har intet der kan bevise deres uddannelse til en imam stilling. Vi har ikke i landet en eneste høj uddannet imam, hverken i et almindelig samfundsfag eller i religionen.

 

En imam-skole skal ikke falde under private initiativer, da dens betydning for vore samfunds fremtidsfred er uvurderlig.

 

Problemet med radikalisering er ikke begrænset til de imamer vi har i landet. Det ægte problem stammer fra de dusin af imamer, som får lov til at besøge landet under hele Ramadan (den muslimske fastemåned) og prædikere løs i næsten alle moskeer i Danmark. Under deres virke her, hjernevasker de vores muslimske unge med alt, hvad det er ikke i forening med vores danskhed, da disse imamer aner intet om danske værdier, love og kultur. Selv de moderate danske imamer vi har i landet bliver helt knust hvert år lige efter Ramadan, fordi de oplever at deres moderations arbejde i de foregående 11 måneder før Ramadan, bliver smadret til næsten intethed og de må starte forfra med deres arbejde med at forene islam med de danske livsvilkår og miljø.

 

Sådan en situation vil sætte en evig bremse på alle integrationsbestræbelse og den dansk-muslimske befolkning kommer til at fortsætte med at leve i et parallel samfund. Så længe vi ikke har vores egen imamer som er født, opvokset og uddannet i islam i Danmark (ikke i Saudi Arabien, Iran, Sudan, Yemen osv.) men med dansk kultur i sindet og som har evner til, at følge en reformeret udgave af islam, praktisk og teoretisk. I modsat fald kan konflikten mellem ikke-integrerede muslimer fortsætte med at vokse og moskeer bliver ikke anden end fabrikker for mere muslimsk fanatisme og radikalisering.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…