Islamisk Stat planlægger et radioaktivt angreb på Europa – “de er langt farligere end vi tror”, siger journalist, der kender dem indefra

Den tyske journalist, Jürgen Todenhöfer, havde besluttet, at han med egne øje ville opleve Islamisk Stat. Og det lykkedes for ham efter lange forhandlinger at rejse ind i Syrien og Irak.

 

Her var han i 10 dage, overvåget og mandsopdækket. Men han gjorde sine iagttagelser og vurderinger, og de vakte international opsigt, da han kom tilbage til Tyskland:

 

”Islamisk Stat er langt farligere, end vi forestiller os.” (DKA 5.1.15)

 

Nu har Jürgen Todenhöfer skrevet en bog om sine erfaringer med Islamisk Stat.

 

Han siger, at Islamisk Stat sætter ufatteligt store kræfter ind på at vinde over Vesten. slaget skal stå i Europa. Og terrorangrebene i Paris og Bruxelles er kun begyndelsen. (Daily Mail)

 

De arbejder på en stribe angreb med radioaktivt stof. En ‘radioaktiv tsunami’ over Europa, som skal fjerne millioner af mennesker fra jordens overflade. Den største religiøse Holocaust verden har set, siger han.

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3253789/Isis-planning-nuclear-holocaust-wipe-hundreds-millions-face-earth-claims-reporter-embedded-extremists.html
http://www.express.co.uk/news/world/607737/ISIS-plan-Islamic-nuclear-holocaust-wipe-hundreds-millions-from-face-earth

 

Andre har også frygt for, at radioaktivt materiale falder i hænderne på Islamisk Stat

Der har været flere hændelser som myndighederne ser som Islamisk Stats’ forsøg på at få fat i radioaktivt materiale. Senest i Belgien. (Den Korte Avis)

 

Flere europæiske atomkraftværker har også fået stærkt øget bevæbnet bevogtning.

 

I Irak er der blevet stjålet radioaktivt materiale. Og det frygtes også, at de kan skaffe radioaktivt materiale via Pakistan, der har atomvåben.

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

Radioaktivt materiale kan bruges til at fremstille primitive atombomber, såkaldte “beskidte bomber”.

 

Nye faresignaler fra Storbritannien

Helt aktuelle afsløringer fra Storbritannien underbygger Todenhöfers vurderinger.

 

Det britiske efterretningsvæsen og britiske anti-terror enhed MI5 kæmper med ryggen mod muren mod terrorister. I går blev det afsløret, at der netop nu planlægges 25 angreb, som britisk politi de forsøger at trevle op og forhindre.

 

Men det kan ikke lade sig gøre med dem alle, siger politiet nu selv.

 

Det er ikke et spørgsmål OM der kommer et nyt terrorangreb i Storbritannien. Det er kun et spørgsmål om HVORNÅR det kommer, siger en efterretningskilde til den britiske avis Express.com.uk. (30.3)

 

http://www.express.co.uk/news/uk/656127/ISIS-25-terror-attacks-Britain-MI5-terrorism-Paris-Brussels

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

 

Naive Vesten

Det ligger helt i tråd med Jürgen Todenhöfers pessimistiske vurdering.

 

Vensten har ingen strategi i forhold til Islamisk Stat. Faren bliver dramatisk undervurderet. De er langt farligere, dygtige og smate, end de vestlige ledere kan forestille sig.

 

Islamisk Stat har en plan for folkedrab på europæere. De vil systematisk forsøge at udrydde alle ikke-muslimer, vantro, som betragtes som fjenden af et verdensomspændende muslimsk kalifat.

 

Topmøde om atomfaren

Torsdag 31.3 mødes verdens ledere. Et af de store punkter på dagsordenen er faren for en atom ulykke. Det er risikoen for, at Islamisk stat angriber et atomkraftværk, og det er muligheden for, at de kan fremstille beskidte bomber, der skal diskuteres. (TV2 News)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…