Indlæg fra læserne – 23. februar

Kunstnere skal ikke belære politikere om politik

Jeg græmmes, når jeg læser, at Thomas Vinterberg ved et pressemøde i forbindelse med Berlinalen har udtalt, at han “skammer sig over at være dansker”.

 

Hvordan kan det være, at visse kunstnere som for eksempel filminstruktører, skuespillere og sangere tror, at netop de har svaret på den evige sandhed?

 

Fra samme skuffe kan nævnes George Clooney (samt hustru), der for nyligt aflagde besøg hos Angela Merkel for at dele ud af deres “klogskab”.

 

Hvad skulle retfærdiggøre, at kunstnerne skal belære politikerne om, hvordan de skal føre politik? Politikerne udtaler sig jo generelt ikke om kunstnernes udfoldelser.

 

Merete Lynge

 


 

 

Send mændene tilbage til Syrien

Så er skrigeriet i fuld gang fra blandt andet Læger Uden Grænser samt journalister og studieværter på DR og TV2, fordi bombningerne i Syrien i høj grad rammer civile og først og fremmest kvinder og børn.

 

For det første har jeg aldrig hørt om en krig, der ikke er gået ud over civile, og for det andet: Grunden til, at det fortrinsvis er kvinder og børn, der rammes, er formentlig, at deres ærefulde, modige mænd for længst har bragt sig i sikkerhed i Europa.

 

De tilbageværende mænd må formodes at være krigsførende personager, såkaldte oprørere (der elskes af Vesten) og IS (der hades af Vesten), og begge parter gemmer sig nok blandt civile og hospitaler, altså mellem kvinder og børn.

 

Så det bedste, Vesten kan foretage sig for at standse myrderierne på kvinder og børn, er at sende alle disse modige mænd tilbage til Syrien, så de kan tage hånd om deres familier og medvirke til at få skabt fred i landet og genopbygning af samme.

 

Hvad disse migranter skal sidde i sikkerhed i Europa for, medens deres familier bliver slagtet i Syrien, er fuldstændig uforståeligt, og desværre gør magthaverne i Europa sig skyldige i drab og mishandling af alle disse kvinder og børn.

 

Foragteligt.

 

Lene Andersen

 


 

 

DR´s nyhedsformidling er tendentiøs

Under overskriften: ”Politichef slår alarm: Islamisk Stat har sendt 5000 terrorister ind i Europa – store terrorangreb kan være lige på trapperne” bringer DKA denne skræmmende nyhed.

 

Efterretningskilder og analytikere har tidligere påpeget, at det er uden for nogen tvivl, at IS og andre terrorgrupper har benyttet (og benytter) de tidligere pivåbne grænser til at “invadere” Nord- og Vesteuropa. Politichefen fra Europol er ikke lige en “hr. hvem-som-helst”!

 

 

Man spørger sig selv: Hvor er denne nyhed i DR´s nyhedsformidling? Hvor er kritikken fra de borgerlige partier af DR´s manglende og tendentiøse dækning af hele indvandrerpolitikken i det licensbetalte medie og for den sags skyld også af TV2’s?

 

Det nærmer sig censur – det er en skandale.

 

Bjarne Schytte

 


 

Nye licenssatser

Det er kommet mig for øre, at Danmarks Radio har accepteret at ændre licensbetalingen, således at man betaler efter, hvor godt DR understøtter ens politiske synspunkter.

 

Er man radikal, koster et års licens   7.434 kroner
Er man socialdemokrat, er prisen      4.956 kroner
Enhedslisten                                           4.216 kroner
SF                                                              3.221 kroner
Venstre                                                    2.785 kroner
Liberal Alliance                                      1.239 kroner
Konservativ                                                495 kroner
Dansk Folkeparti                                      247 kroner
Nu må man ikke hænge mig op på det; det er jo kun noget, jeg har hørt.

 

Jørgen Bæk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…