De unge på asylcentrene bliver behandlet med fløjlshandsker – hvor længe skal vi blive ved med at acceptere det?

Dagligt hører vi om unge flygtninge, der stjæler med arme og ben fra butikker og boliger, begår hærværk, voldtager pigerne, slås indbyrdes, skræmmer gode danske borger og opfører sig utilstedeligt. Flere klager endda over både bolig og maden de får serveret.

 

De bliver i bedste fald henvist til et andet asylcenter, hvis muligt og får fortalt, at det må de ikke en anden gang! Hvor er vi henne?

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Man må opføre sig ordentligt, vise lidt hensyn og respekt for det samfund, man frivilligt er kommet til. Et samfund, der betaler eksorbitante beløb for deres ophold i Danmark. At de tilmed skal ha´ mulighed for at få asyl og fast ophold hos os er under al kritik. Det er vanvittigt og ganske uacceptabelt.

 

De der flygter fra krig skal naturligvis ha´ hjælp, men alle må opføre sig anstændigt. De skal også hjælpes og aktiveres, så de en dag kan vende tilbage til deres hjemland og være med til at opbygge de områder, de kommer fra.

 

De der kommer hertil udelukkende for at blive forsørget, burde sendes ud af landet omgående.

 

Vi må passe på vores dejlige lille land, som er opbygget gennem generationer af arbejdsomme, engagerede og kultiverede mennesker. Vi skulle gerne kunne videregive vores herlige Danmark til kommende generationer i samme – eller endnu bedre stand, end hvad vi selv har modtaget. Men det ser ikke lyst ud.

 

Der er mange flittige og fornuftige indvandrere i samfundet. Skulle de ikke tage hånd om “deres egne” og lære dem hvad god opførsel er?

 

Nu må politikerne – eller en del af dem – få øjnene op for den virkelighed der eksisterer i lille Danmark – ja faktisk i det meste af Europa.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…