Hvem skal være værtsfamilier for syriske flygtninge i Danmark?

Hvem skal være værtsfamilier for syriske flygtninge i Danmark?

 

Og hvorfor?

 

Dette spørgsmål er ikke så let at svare på. Hvorfor skal den danske stat være økonomisk ansvarlig for forsørgelse af dem, som flygter fra religiøse krige? Hvorfor vælger muslimske flygtninge at flygte fra deres religiøse, blodige konflikter til kristne stater?

 

Enhver religiøs gruppe vil beskytte sine medlemmer. Sådan er definitionen på at være ægte medlem af et religiøst samfund. Kristne hjælper kristne i nød. Kristne kirker beskytter egne medlemmer – uanset hvor de kommer fra.

 

Under sidste verdenskrig var det almindeligt, at kristne familier i Danmark var værtsfamilier for kristne børn, som flygtede alene fra krigen. I min mands familien var der 4 flygtningebørn fra 3  kristne lande: Norge, Finland og Østrig. De børn bad aftenbøn, gik i kirke og fejrede Påsken sammen med familien. Det kristne fællesskab hjalp med at integrere børnene – men efter krigen flyttede de tilbage til deres hjemlande. Jeg har skrevet en lille historie om det før i avisen – og du kan læse hele indlægget her.

 

Nu har vi IKKE en verdenskrig – men en RELIGIONSKRIG. Dette er en stor forskel!  Religionskrigene i Syrien, Irak og Afghanistan er fortrinsvis en krig mellem sunni- og shia muslimer. På verdensplan er der ca. 1mia. shia muslimer og ca. 100 mio. Sunni muslimer. I Danmark er omkring 5 % af befolkningen nu muslimer. Det er omkring 200.000, og mange af dem er stolte af deres religion og går regelmæssigt i Moskeen og lærer Koranen på arabisk.

 

Men er det ikke sådan, at gode, troende muslimer skal hjælpe andre muslimer, som er i nød? Er det ikke rimeligt, at veletablerede, muslimske familier i Danmark, skal være værtfamilier for de muslimer, som kommer fra Syrien, Irak, og Afghanistan nu? Lad dem åbne dørene i deres hjem og tage imod børn, kvinder og voksne. De har det samme tro, de taler  samme sprog, og de herboende muslimer kender Danmark! 

 

Lad dem selv tage ansvaret!

 

Det bør ikke være kommunernes og statens ansvar at sørge for flygtninge og asylansøgere, som efterhånden er blevet en stor byrde for det kristne Danmark!

 

En kendt imam i New York undrer sig over, hvorfor gode muslimer ikke åbner deres hjem for deres brødre og søstre i nød? Se hans udtalelser her.

 

Læs også
Syrisk mand ville have en lægeerklæring – da lægen sagde nej, blev han slået ned

Hvorfor skal kristne betale for ikke-kristnes religiøse konflikter via skatten? Jeg har skrevet et indlæg om ”et lille hjerte”. ( Du kan stadigvæk nå at læse det her i avisen ). Der skriver jeg, at  vi skal passe på ikke at glemme vore egne nærmeste.

 

Lad det muslimske samfund i Danmark vise deres gode vilje  overfor muslimske flygtninge. Sådan har kristne levet i årevis. Sådan bør et religiøst fælleskab fungere.

 

Her er filmen, hvor en imam fra New York taler om den muslimske verdens trossamfund og deres rolle i den nuværende situation. Han mener det samme som jeg.

 

 

www.belbooks.dk

www.belbookstoday.com

www.belbooks-ru.com

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…