Hvad for en krig? – Unge danske mænd svigter det danske forsvar

Foto: Privat

Et stigende antal unge udebliver fra session, får store bøder og bliver hentet af politiet. Det sker blandt andet, fordi de ikke ser indkaldelserne i deres elektroniske post, skriver Newsbreak.

 

I Syd og Sønderjylland er 99 unge bliver sigtet for at udeblive. Det er mere end dobbelt så mange som i 2011, hvor tallet “kun” var 43.

 

Hæ, men jeg troede sgu da, at værnepligten i Danmark var helt droppet. Den må da være en fortidig foreteelse i en tid, hvor stor professionalisme er det afgørende i en krig?

 

Der er jo så mange danske frivillige og unge ledige, fysisk stærke tilflyttere af anden etnisk herkomst, at de må kunne udfylde rækkerne i forsvaret.

 

Udlændingene kunne så tilpas selv udkæmpe de kampe i deres hjemlande, de er flygtet fra i stedet for vore tvungne danske “Jenser.”

 

Så skån de gode danske mænd, dem som ikke ligefrem brænder efter at slå ihjel i et eller anden fjernt, ligegyldigt langbortistan, for denne såkaldte pligt. Værnepligten må da være fortid, og bør kun bruges, hvis landet trues militært. Så er alle våbenføre danskere i realiteten parat til at gribe til våben, hvis de ellers kan løfte bøssen.

 

Men det er nu lidt underligt, at ingen i dette land tilsyneladende og især politikerne, endnu for alvor syntes at have fået øjnene op for, at Danmarks er alvorligt trues af massiv indvandring af mennesker med et formørket menneskesyn og en udemokratisk livsform, som ikke hører hjemme i Danmark

 

Den virkelige krig foregår i k k e kun på slagmarkerne i Syrien, Irak, Afghanistan osv. Den føres allerede i den “skjulte” samfundsundergravende virksomhed, der nu i mere end en menneskealder, har fået lov til at brede sig under påberåbelse af Menneskerettighederne.

 

Men hvis Menneskerettigheder er det der er truet: Er det dem udefra, der kommer og stiller krav og vel nærmest får det som de vil have det – eller er det i virkeligheden, den danske befolkning, der snart får forbud mod at nyde en flæskesteg til jul? Det bør da være en menneskeret…?

 

Politikerne har snorksovet i 30 år. Hvornår vågner de?

 

Læs også
Væbnet sikkerhed for Danmark

Spørgsmålet er så: Kan vore magthavere nå at forhindre det muslimsk erobringstogt mod Danmark?

 

The answer my friend is blowing in the wind….

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…