Debatten om udlændingepolitikken kan til syvende og sidst koges ned til én sætning

Foto: Steen Raaschou

Der er det mærkelige ved debatten om udlændingepolitikken, at den bliver ved med at starte forfra.

 

Hver gang man tror, at et spørgsmål er blevet gennemdiskuteret, gennemdokumenteret og sat på plads, er der politisk korrekte kræfter, der begynder igen, som om vi ingenting vidste.

 

Sådan er det også i denne tid, hvor den massive asylstrøm er på vej til at forandre de europæiske samfund til ukendelighed.

 

Debatten kan koges ned til én sætning

I de politisk korrekte medier bliver man ved med at omtale denne udvikling, som om den var fuld af muligheder, som vi bare skal åbne øjnene for.

 

Vi får en række enkelteksempler på flygtninge, der glider godt ind i vores samfund. Det er i sig selv godt og rigtigt.

 

Men det er ikke i orden, at medier, debattører og politikere fortier den samlede virkning af tilstrømningen. Der er stærk dokumentation for, at den vil skabe meget alvorlige problemer for vores samfund.

 

Alligevel fortsætter de politisk korrekte med at føre en debat, som for længst er afgjort.

 

Sådan set kunne man koge debatten ned til én sætning: Se, hvordan det er gået i Sverige.

 

Sverige – de politisk korrektes forbillede

Sverige har gjort stort set alt det, som de politisk korrekte i Danmark og andre steder ønsker.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Man har åbnet for en kæmpe tilstrømning fra ikke-vestlige, overvejende muslimske lande.

 

Man har givet sit eget land skylden for alle de problemer, der opstod.

 

Man har nedvurderet sin egen kultur.

 

Man har bortforklaret de enorme problemer med parallelsamfund, kvindeundertrykkelse, vold, kriminalitet, arbejdsskyhed og antidemokratiske holdninger, som man har importeret.

 

Man har kort sagt gjort alt for at få det umulige projekt til at ”glide” ved at fornægte sig selv. Ligesom de politisk korrekte herhjemme foretrækker.

 

Men det svenske eksperiment er endt i en katastrofe. Katastrofen er nu så stor og tydelig, at selv politisk korrekte kredse så småt begynder at registrere den.

 

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

Propagandakværnen fortsætter

TV2 bragte således forleden en udmærket reportage fra Sverige i anledning af, at en politiinspektør for Stockholm-regionen advarede mod, at selve retssystemet i Sverige var ved at bryde sammen.

 

En TV2-journalist tog med politiinspektøren på rundtur og fik et indtryk af, hvor rystende langt parallelsamfundene har udviklet sig til lukkede verdener, hvor de svenske myndigheder har mistet kontrollen.

 

Men det blev ved denne ene reportage, som kunne give de politisk korrekte et lille pikant gys. Bagefter er propagandakværnen for det multikulturelle samfund bare fortsat fuldstændig uanfægtet i TV2, i DR og i en række trykte medier.

 

En lille vestjysk by

Senest har TV2 bragt reportager fra den lille vestjyske by Vemb. Her tegnede man et begejstret billede af, hvor godt det går med de ikke-vestlige tilflyttere til kommunen. Den udsendte reporter virkede helt eksalteret.

 

Man er ked af at skulle sige det til den unge mand, der springer rundt med lys i øjnene og fremstrakt mikrofon: Der har været endeløse mængder af den slags TV-indslag og artikler gennem tiderne.

 

Læs også
Tyrkiet oversvømmer Europa med migranter

Nogle af dem har rummet reelle solstrålehistorier. Andre har været rene skønmalerier. Men fælles for dem er, at det samlede billede, som de indgår i, går klart og tydeligt i én retning:

 

Tilstrømningen til Danmark giver flere parallelsamfund, mere kriminalitet, dårligere uddannelser, mere offentlig forsørgelse, flere ufri kvinder, flere anti-demokrater, der ønsker et islamisk styret samfund.

 

Vist er der en række positive eksempler. Men det er absurd at hævde, at en sådan tilstrømning giver det danske samfund en nettogevinst. Alligevel bliver de politisk korrekte ved med at lade som om.

 

SuperBrugsen hedder SuperBrugsen

Reportagerne fra Vemb har haft de typiske træk for den slags reportager:

 

Man skaber en stemning af, at det går fantastisk godt med de ”fremmede” i byen. Men man fortæller stort set intet om, hvad det mere konkret er, der går så godt.

 

Man hører nogle mennesker fortælle, at de har snakket venligt med nogle af de nye. For eksempel om, at SuperBrugsen hedder SuperBrugsen.

Læs også
Ved dette valg står Danmark over for to store kriser: ændringen af befolkningen og klimakrisen – men kun den sidste omtales

 

Fint og positivt. Men det siger jo intet om, hvad mulighederne er for, at de kan indgå i et velfungerende lokalsamfund. Kommer de i arbejde? Bliver kvinderne frie mennesker? Holder de unge sig fra chikane og kriminalitet? Tilegner de sig danske værdier og normer?

 

Her vil man nok svare, at det er alt for tidligt at kræve svar på det. Ja, netop. Men så skal man lade være med at gøre det til et eksempel på, hvor godt det kan gå med integrationen, bare man får en hyggelig sludder om Super Brugsen. Det er mest luftsteg og vindfrikadeller.

 

Sådan er det ofte med de ”positive eksempler” i medierne: Man får meget lidt konkrete at vide om, hvilke positive resultater der faktisk er skabt. Det meste er pæne ord, fine planer og almindelig velvilje, som så pumpes op.

 

Ti reportager fra Vemb ændrer ikke ved kendsgerningerne

Ti reportager fra Vemb ændrer ikke ved den kendsgerning, at der ikke findes et eneste land i Europa med stor ikke-vestlig tilstrømning, hvor det er lykkedes at få samfundet til at hænge godt sammen.

 

Eller for at sige det med én sætning: Se, hvordan det er gået i Sverige.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…