TV3 viste en skræmmende virkelighed med udviste kriminelle, som går frit rundt og truer andre

De danskere, som onsdag aften slog over på tv’s kanal tre, må da have fået kaffen godt galt i halsen.

 

To af de interviewede kriminelle udlændinge truede direkte for åben skærm danskerne med skydning og grov vold.

 

Politiet bør hurtigst muligt tage fat i mændene bag de alvorlige trusler i fjernsynet og få dem frihedsberøvet.

 

Den første trussel kom fra en tidligere bandeleder,  som  kaldte de dømte udlændige, der lever på såkaldt tålt ophold i Danmark, som “tikkende bomber, der kan gå af når som helst, gå amok med våben og skyde løs på uskyldige, før  de  til slut tager deres eget liv.”

 

Den anden,  dømt for to røverier og vold samt til endnu en udvisning (der ikke effektueres) truede intervieweren med at knuse hans knæskaller, hvis han ikke lod den “udviste” i fred.

 

TV-udsendelsen dokumenterede, at der er tre gange så mange udlændinge på tålt ophold og med meldepligt, som første antaget. De fleste begår ny kriminalitet, blæser på meldepligten og driver sågar egen virksomhed, selv om det er ulovligt, når man er på tålt ophold.

 

Den sidstnævnte, der er dømt og “udvist” for hustrudrab, driver en slikbutik i København.

 

Den danske regering, politikerne og justitsmyndighederne bærer et meget tungt ansvar for, at det er kommet så vidt. Man kan så håbe, at banditten med den “tikkende bombe” eller andre ikke gør alvor af de alvorlige trusler.

 

Disse farlige personer skal ikke have lov til at færdes frit ude i samfundet men enten udvises, subsidiært frihedsberøves her i landet, ind til udvisningen kan ske.

 

Alene på grund af deres farlighed på fri fod.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…