Terror mod os beviser at vi har fejlet med at dele vor værdier

Colourbox

Terrorangreb og mord i København i weekenden viser at vi har fejlet med den grænseløs tolerance overfor muslimske indvandrergrupper der ville os det ondt.

 

Vi har fejlet med hensyn til vor opgave, at dele og videregive oplysningens fakkel, at fortælle om værdien af frihed, og at beskrive den følelse, vi har for fællesskab.

 

De magtens mennesker, som ville gennemføre multikultur, er ansvarlige for vores fejlslagne parallelsamfund; dér hvor mange afskyr og endda hader vore værdier og frihed.

 

Alle kulturer er lige gode

Muslimer, hvoraf mange er flygtet fra islamisk fundamentalisme, er aldrig blevet opfordret til at assimilere sig, eftersom assimilering opfattes som et grimt ord i humanistiske kredse.

 

Hvor vover vi at gå ud fra, at de skal blive ligesom os? Som om deres kultur ikke er god nok til at kunne begå sig sammen med vor.

 

I stedet har vi taget fløjlshandskerne på, og taler om integration som jo har resulteret i, at de muslimske samfund lever parallelt med vores, i stedet for sammen med vores.

 

Mange politikere, intellektuelle og akademikere har på denne måde romantiseret tanken om multikultur, siden den første bølge af indvandrere fra muslimske lande ankom til Europa.

 

De, der vovede at sige noget herimod eller som forudså nedbrydelsen af vestlige værdier, blev kaldt racister og endda fascister. Men, som det tydeligt ses i dag: De, der ville have multikultur, var naive. De nægtede at erkende forskellen mellem islam og folk med anden religiøs baggrund – som jøder, buddhister, hinduer og andre, som med succes har formået, at assimilere sig i Danmark.

 

Islamisterne ved hvad politikerne gerne vil høre

Mange politikere i Danmark og rundt om i Europa har ladet sig forføre af veltalende muslimske gejstlige og talsmænd, som mestrer disciplinen at tale med to tunger.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Troværdige virkede de, og blev fremstillet som moderate, som rask væk hævdede, at de ville integration, men som reelt ønskede Sharia.

 

De ægte moderate muslimer i vore samfund, som deler vore værdier, blev samtidig ignoreret og glemt I debatten. Vi har faktisk ladt dem i stikken.

 

En lang sej kamp for frihed er truet af islamisk mono-kultur

Generationer har kæmpet for at sikre vores frie, vestlige samfunds gaver, som for eksempel ytringsfrihed, religionsfrihed, seksuel valgfrihed, ligestilling, oplysning og retfærdighed under loven.

 

Disse værdier er den vestlige civilisations kerne. Disse kerneværdier er truede, fordi vi har fejlet, når det kommer til at videregive disse værdier til de muslimske samfund, som vi deler vore lande med.

 

Vi led enorme tab under sikringen af vores frihed i Europa fra nazisterne under Anden Verdenskrig. Siden da, har vi taget den frihed for givet, og vi har kastet den over styr, ved at give den til mennesker og idéer, der ikke deler vores forståelse for, hvad frihed betyder.

 

Nu siges det, at Europa ikke er sikkert for jøder. Hvis Europa ikke er sikkert for jøder, så er fremtiden for Europas kerneværdier truet.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

Den stigende trussel fra militant islam i Europa er blevet ignoreret alt for længe. Muslimske samfund i Europa ER en del af vores samfund, hvor de i mange storbyer repræsenterer mere end 25 procent af befolkningen.

 

Vi må ikke lade de muslimer i stikken, der ikke dyrker radikal islam. Vil vi acceptere, at radikal islam har erklæret Europa krig?

 

Underkaster vi os, og lader os intimidere, eller skal vi atter kæmpe for vores frihed?

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…