Sverige prøver nu at tørre sine problemer af på Danmark – får de lov til det?

Colourbox

Det engelske dagblad The Daily Mail offentlig gør i dag en serie billeder af en offentlig henrettelse, som foregår midt på en gade. På billederne kan man se en meget stor forsamling mennesker iblandt hvilke er mindreårige børn.

 

Den anklagede, der har bind for øjnene, er iført en blå overall, ved siden af ham står en mand fra terrorgruppen med et rustent sværd, en anden mand fortælle gennem højtalere tilskuerne at den anklagede var en troldmand.

 

Efter fuldbringelsen af henrettelsen kommer der et billede frem af den henrettedes livløse krop, hvorpå hans hoved anbragt, hans hænder er bagbundet med et hvidt reb. Blandt tilskuerne i baggrunden ses børn.

 

Menneskerettighedsorganisationen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) oplyser, at ISIS i Syrien og Irak har udført mere end 10.000 offentlige henrettelser siden udråbelsen af det globale kalifat i juni 2014.

 

Offentlige halshugninger, steninger og andre barbariske henrettelsesformer er blevet hverdag i det ISIS kontrollerede kalifat. I store områder i Syrien og Irak har ISIS forsøgt at indføre en meget streng Sharia lov, efter hvilken kriminalitet straffes me døden eller lemlæstelser af forskellig art.

 

SOHR har en hemmelig kilde indenfor de ISIS kontrollerede områder som udtaler, at i Syrien er 3207 blevet henrettet, heraf var 1858 civile, af disse var 98 kvinder og 76 børn under 18 år. Disse tal omfatter ikke de mange unge drenge der er blevet tvunget til at udføre selvmordsbombeangreb. ISIS har også henrettet 908 syriske soldater og 239 oprører, samt 185 af deres egne medkæmpere.

 

I Irak er 7.700 personer blevet henrettet i den samme periode. Læs artiklen på engelsk, og se billederne HER.

 

Når man ser billederne fra The Daily Mail, og læser teksten bliver det helt klart for enhver, at ISIS mentalt er langt tilbage i tiden, helt tilbage til tiden hvor heksebrændinger var hverdags begivenheder i det meste af Europa og USA. Nathaniel Hawthorne, amerikansk forfatter, har beskrevet det i “The Scarlet Letter”, i Europa kendes det som inkvisitionen som strækkende sig fra 1184 frem til 1860, i løbet af de ca. 700 år skiftede den navn, men forblev dog inkvisitionen.

 

Den blev iværksat i den mørkeste mørke middelalder. Dens metoder var i samme kategori som dem ISIS anvender i dag. Bartholomæus dagen 24. aug. 1572 indledte jagten på Hugenotterne i Frankrig.

 

Det er ikke i Europas interesse at skulle opleve en ny periode med fanatiske religiøse grupper, hvis eneste interesse er at skabe frygt og rædsel blandt Europas indbyggere. Det kan undgås gennem en streng grænsekontrol.

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

Svenskerne har misforstået det hele lidt, det er uhørt at man opretter grænsekontrol langt inde på en anden stats territorium. Det er de YDRE grænser der skal styrkes, der gøres ikke ved at tørre egne problemer af på naboen. Havde Sverige optrådt ansvarlig overfor Europa var det næppe kommet hertil.

 

Nu gælder det for Danmark om, at kunne skille fårene fra bukkene, så vi og Europa ikke får den mellemøstlige mørke middelalder ind ad bagdøren. De der afvises ved kontrollen i lufthavnen bør uopholdeligt videresendes til Tyskland der så kan afgøre deres videre skæbne.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…