Svensk socialdemokrat fælder knusende dom: I år vil vores asylpolitik bryde sammen

Johan Westerhom interviewes (You Tube)

Johan Westerholm er en kendt svensk socialdemokrat, tidligere efterretningsofficer. En mand med sine meningers mod og derfor kontroversiel i sit eget parti.

 

Nu siger han den sandhed, som de svenske socialdemokrater gør alt for at undgå at se i øjnene: ”2015 bliver det år, hvor vi ser asyl- og indvandringspolitikken kollapse under trykket.” http://ledarsidorna.se/2015/03/vi-ar-framme-nu/ via snaphanen.dk

 

På sin blog tager Westerholm afsæt i, at Migrationsverket (Udlændingestyrelsen) står og mangler 15.000 sengepladser til asylansøgere.

 

For at klare den enorme tilstrømning propper man stadig flere mennesker ind i de byer, bygninger og rum, hvor der i forvejen bor asylansøgere, flygtninge og indvandrere.

 

Det giver en enorm belastning af mange lokalområder. På ingen tid skal de finde ud af at håndtere, at der sker op til en fordobling af antallet af mennesker, der ikke taler svensk, er helt fremmede i forhold til det svenske samfund og ikke har noget at lave.

 

Westerholm skriver:

 

”Det eneste, jeg egentlig spekulerer på, er, hvad der sker først – et større epidemisk sygdomsudbrud (fordi så mange er stuvet sammen, red.) eller at folk bliver ofre for vold (…) Vi kan ikke fremskaffe 15.000 senge af en passende standard inden for den tid, vi har til rådighed. Vi når heller ikke at tilpasse arbejdsmarkedet, skole- og uddannelsespladser, sundhedsvæsen eller politi til det, der kommer. Vi har ikke tiden længere. Den har vi brugt.”

 

Johan Westerholm slutter sine betragtninger af med manende ord, der kan læses som en slags undergangsvision for det svenske samfund:

 

”Vi er fremme ved stationen nu. Nu kommer det. Duk hovederne.”

 

Men Sveriges politisk korrekte elite, med socialdemokraterne i spidsen, kværner videre med en udlændingepolitik, der antager stadig mere vanvittige og selvdestruktive former.

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…