Røde politikere lader sig bedrage i konflikten mellem Israel og Hamas

Colourbox

Margrethe Auken råber og skriger, at hun ikke som SF medlem af Europa-Parlamentet kan få lov til at besøge Gaza-striben.

 

Man forstår godt Israels afvisning. Jeg ville heller ikke have, at nogen med fjendtlige holdninger besøger mig, hvis de ikke har forstået min historie og respekterer min gøren og laden for at beskytte mit hjem. Hvad er det hun vil dernede?

 

En gammel konflikt

Denne konflikt starter før og kulminerer efter 2. verdenskrig. England vandt, men mistede det hele og var på fallittens rand.

 

Så kom de ulmende selvstændighedskrav fra inderne, jøderne og afrikanerne – det hele kom op til overfladen.

 

Englænderne har evnen til, at placere et par gløder dækket med aske i håb om, at de engang blusser op med fuld kraft, således at englænderne kan komme tilbage, idet man regnede med at genopbygge sin tabte magt.

 

Det så vi Indien, Pakistan, mange steder I Afrika, i Israel og i Palæstina.

 

Den engelske udregning var korrekt, ingen steder er der fred og fordragelighed. Det daværende Ottomanske regime har importeret muslimer for at holde jøderne nede i 14-hundrede tallet, indtil da var det jødernes hjemstavn.

 

Siden har jøderne udkæmpet mange krige og vundet. Hvis de bare tabte en, blev det et andet exodus. Det bliver en massakre uden lige, som det ISIS foretager i Mellemøsten nu.

 

Israel var naiv

Israel begik den fejl at udlevere Gaza til Hamas. Man troede, at Hamas ville opbygge det for folkets velfærd, men man brugte pengene til at grave tunneller til transport af militærudstyr. Det er helt klart at folkets velfærd slet ikke er prioriteret hos Hamas.

 

Læs også
EU-Domstolen foretager grov diskrimination mod Israel – kræver speciel mærkning af israelske varer fra besatte områder

Israel har ført en yderst humanitær krig i Gaza, man har nedkastet flyveblade om, hvor bomber vil falde, men alligevel har Hamas anbragt kvinder og børn lige netop der.

 

Det er kynisk bedrageri fra Hamas, at ofre dem for at få sympati i verdenspressen. Hvor kynisk kan man være at ofre sine egne folk.

 

Og vi, som Margrethe Auken, Holger K. og andre falder for det og agiterer for en Palæstinensisk Stat. Vi har set, hvad der skete i Gaza.  Kun tunneller og militær opbygning.

 

Mange arabere foretrækker israelsk pas

Holger K. kritiserer Netanyahus sejr: “Vejen til fred er blevet længere” – Holger fhv. Udenrigsminister og erfaren politikker burde vide at det er Likud regeringen, der har lavet fredsaftalen med Ægypten og Jordan.

 

Nej, Holger den er blevet kortere, Netanyahu er real politikker, uden romantiske overtoner, han ved, at næsten 90 % eller flere af Israels arabere ønsker at blive under Israels beskyttelse fremfor Hamas eller Fatah.

 

Derfor har så mange Arabere statsborgerskab i Israel, det ses i sidst afholdte valg.

Læs også
De 4.006 palæstinensere som europæerne ikke har hørt om

 

Israel beskytter sit folk, modsat Hamas

Ifølge FN blev over 1.400 civile palæstinensere slået ihjel i de 50 dage, som kamphandlingerne og bombardementerne varede. 506 af de dræbte var børn.

 

Her kan man spørge, hvorfor brugte de ikke tunnellerne som beskyttelsesrum, som er normalt i krig.

 

Israels flyveblade før bombninger og et stort antal døde kvinder og børn, måtte være nok til at åbne øjnene så selv burhøns kan se realiteter.  Måske bare ikke vores venstre orienterede partier.

 

På israelsk side blev fem civile dræbt bl.a. en fireårig dreng. Israel værdsætter sin befolkning, og sørger for ”IRON CURTAIN” mod 4000 raketter fra Hamas.

 

De høje civile dødstal fik FN’s Menneskerettighedsråd til at iværksætte en undersøgelse af, om Israel begik krigsforbrydelser eller andre humanitære krænkelser under krigen.

 

Læs også
USA støtter Israel mod EU

Derfor mister FN og EU sin troværdighed, fordi man dækker over, hvad Hamas har gjort.  Og man ser bort fra Boko Harem, ISIS, Al-Shabaab og alle de andre terrorister.

 

Man kaster sig over Israel og forventer stemmer fra herboende muslimer. Det er ikke politik men ren prostitution.

 

To stater med muslimer og jøder, vil ikke føre til fred og foredragelighed – lige som Indien og Pakistan. Vi bør alle holde vores mund, og lade de to finde en løsning for deres konflikt mod varig fred, ikke som med Indien og Pakistan som var udsat for tvang i sin tid.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…