Berøringsangst: Politikerne tør ikke beskrive, hvordan terror hænger sammen med islam

Foto: Privat

Har vi overgivet os?

 

Efter terrorattentatet i København står danske politikere i kø for at fortælle os, at vi skal holde sammen i kampen for vores demokrati; at vi ikke skal lade os kue. Og medierne udskyder andre udsendelser for at bringe de forfærdelige nyheder om angrebet på vores frihed. Begge dele er prisværdigt.

 

Men at dømme efter både politikeres og mediers optræden, har terroristerne allerede vundet.

 

Alle behandler attentatets formodede årsag som et råddent æg.

 

Ingen tør offentligt beskrive den åbenlyse sammenhæng med islam – og ingen tør vise de tegninger, som formodes at være årsag til skudepisoden ved Krudttønden.

 

Vi har udviklet et samfund, hvor der sættes lighedstegn mellem kritik af islam og kritik af samtlige muslimer – og hvor hverken medier eller politikere tør udtale sammenhængen mellem islams forbud mod at afbilde profeten Muhammed og attentatet mod et debatmøde om ytringsfrihed.

 

Og vi har udviklet et samfund, hvor samtlige medier bringer nyheden om mord og terrorattentat, formodentlig forårsaget af EN TEGNING, uden at et eneste medie har følt sig forpligtet til at vise, hvilke’rædselsstreger’, der er tale om.

 

Begge dele er i min verden samfundsmæssige sygdomstegn, der som minimum bør bekæmpes på lige fod med ekstremisme og radikalisering.

 

Vi må holde fast i at en satiretegning af en hund med mandeansigt og turban IKKE er et angribende våben, og at kritik af en religion IKKE er det samme som kritik af samtlige, der betror sig til denne.

 

Vi er alene om at bære ansvaret for danske værdier og dansk kultur. Det forpligter – og danske politikere bør gå forrest i kampen!

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

Pernille Vermund er folketingskandidat (K)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…