Optøjer, vold og fortvivlede borgere – Frankrig er under pres fra asylansøgere fra Afrika og Mellemøsten

You Tube

Først var det Italien. Nu er det også Frankrig.

Invasion over Middelhavet af flygtninge og immigranter fra Afrika og Mellemøsten volder Frankrig alvorlige problemer flere steder i landet: I nord, i syd og i hovedstaden Paris.

 

Optøjer, vold, kriminalitet, forfald, fortvivlede franskmænd.

Calais – porten til Storbritannien
I nord er det havnebyen Calais, som er ved at segne under presset fra immigranter, der samler sig i forsøget på at komme illegalt til England.
Centrum af byen Calais er ved at blive affolket af sine egne indbyggere på grund af de over 3.000 desperate tilflyttere, der måned efter måned håber at kunne smugle sig i tog eller lastvogne gennem tunnelen til England, som har lukket grænsen for den uønskede indvandring.

 

Den improviserede teltlejr kaldet “New Jungle”, som de papirløse afrikanere og arabere tilbringer en trøstesløs ventetid i, er flyttet til en ny plads kun syv  kilometer fra bymidten. Her vil bystyret investere fire millioner kroner i at forsyne 18 hektar græsmark  med vand, el og renovation.

 

Borgerne i nabolaget til den nye flygtningelejr har allerede været udsat for så mange forulempelser og tyverier, at lejere har sagt deres lejligheder op og husejere har sat deres huse til salg.

 

– Jeg vil ikke betale 800 euro om måneden i husleje for at være udsat for så besværlige naboer, siger en kvindelig lejer. En husejer har taget sine børns oppustelige swimmingpools ind fra haven, fordi immigranterne brugte dem som både toiletter og badekar.

 

I søndags ramlede to store demonstrationer sammen i det før så fredelige Calais. Den ene samledes foran rådhuset under bannere med påskriften “Red Calais” og krævede yderligere beskyttelse, selv om byens politistyrke allerede er forstærket med ekstra mandskab fra andre byer i departementet Nord-Pas de Calais.

 

Den anden demonstration bestod af politisk korrekte humanister, som hævdede, at Frankrig sagtens kunne finde plads til nogle få tusind immigranter ekstra.

 

I Paris rydder politiet uhumske lejre – men nye dukker op

I Paris har man to gange været udsat for voldsomme optøjer i de seneste dage. Ved et tilfælde begge under højbaner, hvor Metro-togene undtagelsesvis ruller over jorden.

 

I det ene område ved Boulevard Grenelle ryddede politiet lejre, hvor immigranter i hundredtal havde indrettet sig i små telte
under de buldrende tog. Det var til stort besvær for de handlende i området, som blev udsat for plyndringer, og det var til skade for sundheden, fordi immigranterne forrettede deres nødtørft, hvor de kunne slippe af sted med det.

 

Politiet blev beordret  i aktion for at rydde teltlejren, men det gik ikke for sig uden hidsige sammenstød, da immigranterne satte sig voldsomt il modværge mod at blive ført uden for byen.

 

Voldelig demonstration til støtte for Gaza

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Endnu voldsommere gik det til under højbanen på Barbès-Rochechouart i det multikulturelle Montmartre-kvarter. Her havde myndighederne forbudt en demonstration til fordel for palæstinenserne i Gaza, men unge fra forstæderne trodsede i stort tal forbuddet, plyndrede butikker, væltede biler, knuste ruder med jernstænger og kastede sten efter politiet.

 

Ordensmagten reagerede efter højere ordre fra den socialistiske regering med at slå en beskyttende ring om demonstranterne, så de kunne rase ud i fred. Ingen kunne være i tvivl om deres herkomst, for mange af dem svøbte sig i palæstinensiske og algierske flag eller bar partisantørklæder.

 

Grænsen mod Italien er lukket for bådflygtninge

Endelig har Frankrig store problemer med at holde grænsen mellem Menton og Ventimilia lukket for bådflygtninge, som prøver at slippe videre fra Italien ind i Frankrig og det øvrige Europa, hvor gode asyl-vilkår lokker.

 

De flygtninge, som har held med at slippe ind i Frankrig, bliver uden skånsel ført tilbage til Italien, hvor turister har måttet rømme strandene for at give plads til muslimers næsegruse bønner.

 

De grænser, som sønderjyderne og Dansk Folkeparti ønsker kontrolleret, bliver værnet i England og Frankrig, hvad man end mener i Bruxelles.

Videoen viser den voldelige demonstrationen i Paris til støtte for Gaza:
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…