Muslim amok i kirke: Forsøgte med Koranen i hånd at afbryde barnedåb. Læs her, hvad der skete i en kirke i Sandefjord

Oyvind Nordin/Sandar Kirke, Sandar menighet/Wikimedia Commons

Også i den idylliske by Sandefjord, som med små 50.00 indbyggere i hele Sandefjord Kommune ligger i bunden af Sandefjorden i det sydvestlige Norge, mærkede man forrige søndag også til den u-hæmmede indvandring af muslimer, som de skandinaviske regeringer, minus den finske, gennem de sidste år har stået for.

 

Under en barnedåb i en af byens kirker, Sanda Kirke, fik kirkegængerne det for alvor at mærke.

 

Ifølge Sandefjords Blad fik de festklædte familiemedlemmer under barnedåben sig en ret chokerende oplevelse, da en muslimsk mand pludselig dukkede op og løb frem mod alteret.

 

Nægtede at forlade kirken, før han havde forkyndt islam

Oppe ved alteret holdt han Koranen frem, nægtede at forlade kirken, og begyndte at råbe islamiske slagord ud over menigheden og fortalte, hvem han anser for at være den rette Gud.

 

Stiftets provst, Øjvind Nordin, var selv til stede i kirken den pågældende søndag, og han fortæller til Sandefjord Blad, at han havde bemærket manden, som sad på en af de bageste rækker og havde tænkt, at han næppe var en af menighedens kommende medlemmer.

 

Og provstens fornemmelse var korrekt.

 

“Da gudstjenesten begyndte løb han op til alteret og råbte, hvem han mente var den eneste sande Gud samtidig med, at han holdt Koranen frem,” fortæller provsten til Sandefjords Blad og fortsætter:

 

“Jeg mente ikke, at det var dramatisk, men dem, som sad i menigheden, opfattede det nok mere dramatisk, men de var afventende. Og så var det måske også lidt uhyggeligt med tanke på de sidste års terrorhandlinger i andre lande.”

 

Kirken ansatte fik manden verfet ud

Ifølge Sandefjord Blad skulle provst Ejvind Nordin være gået frem til manden og bedt ham enten sætte sig eller forlade kirken. Han havde ikke været voldelig, men nægtede at forlade kirken.

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

Politiet blev tilkaldt, men da kirkens ansatte i mellemtiden havde fået verfet manden ud, holdt ordensmagten sig væk, og kirken har efterfølgende valgt ikke at anmelde manden.

 

Oplevede det som ganske dramatisk

Ifølge vidner, som var til stede under dåbsgudstjenesten, har begivenheden overskygget det, som skulle have været en stor festdag for familien til dåbsbarnet.

 

“Jeg tror, at de fleste oplevede det ganske dramatisk. Det var ubehageligt, og det var det store samleemne under selskabet bagefter,” fortæller Yvonne Johannesen, som selv af gode grunde var til stede i kirken, da hun var en af fadderne til det barn, der skulle døbes.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…