Levakovic misbruger på det groveste vores tillid – han hører ikke til i Danmark

Facebook

”Du skal gøre det du er bedst til” – i tilfældet Jura Levakovic er det kriminalitet.

 

Nu kunne man jo mene, at det var lige lovligt fordomsfuldt sagt, men det er den fængslede roma-gangsters egne ord.

 

De fleste har nok siddet lige dele måbende og forarget over TV2s meget omtalte dokumentar om Danmarks mest kriminelle familie. Det gjorde jeg i hvert fald.

 

Det kan ikke passe, at man kan bo i Danmark og så være så langt fra almindelig moral og opførsel!

 

Da forargelsen havde lagt sig, syntes jeg det var utrolig trist.

 

Vi har opbygget et af verdens bedste samfund, hvor vi har tillid til hinanden. Her ser vi så, for rullende kameraer og i den bedste sendetid, hvordan den tillid misbruges på det groveste af en ubehagelig gangster, en rædselsfuld søster og ikke mindst dybt kriminelle børn.

 

At familieoverhovedet så samtidig forlanger politiets beskyttelse, fordi han har valgt at lægge sig ud med resten af Europas kriminelle roma-bander gør jo kun situationen endnu mere absurd. Med statsministerens ord, så er det ikke ”det Danmark, jeg kender”.

Familiens synderegister er som sagt alenlangt. Eksempelvis så har den udvisningsdømte Jura Levakovic en straffeattest, der må fylde et helt ringbind, eftersom han har ikke mindre end 200 strafbare forhold på samvittigheden!

 

Ifølge Tv2 har familien kostet omkring 74 millioner kroner i diverse sociale ydelser, anbringelser, fængselsophold mv. Ikke meget tyder på, at næste generation kan holde sig på den rigtige side af loven, og at forestille sig andet end passiv offentlig forsørgelse vil være himmelråbende naivt.

 

Det er en familie, der åbenlyst ikke vil Danmark, og som er helt åbne om at de finder det i orden at begå kriminalitet for at ”klare sig”.

 

Venstre lancerede sidste år et oplæg til en ny udlændingepolitik under overskriften: ”Danmark for dem, der kan og vil”. Der er nemlig rigtig mange, der gerne vil.

Læs også
Minister har fået nok: Mandlige migranter skal kunne smides ud af landet, hvis de gentagne gange krænker kvinder

 

Størstedelen af de østeuropæere der kommer til Danmark kunne dårligt være mere forskellige fra den berygtede Levakovic-klan. Langt de fleste østeuropæere kommer til landet for at arbejde, og ifølge en undersøgelse fra Dansk Arbejdsgiverforening, så foregår det i langt de fleste tilfælde på ordnede danske vilkår. Uden østeuropæisk arbejdskraft ville det eksempelvis være umuligt at drive gartnerier i Danmark, da det simpelthen ikke er muligt at opdrive dansk sæsonarbejdskraft. Derfor, så længe arbejdet foregår på danske vilkår, så er Danmark et åbent land.

 

Omvendt så skal vi bruge alle midler på at få sendt så mange kriminelle medlemmer af Levakovic-familien ud af Danmark som muligt. Det kan ikke passe, at vi årligt skal bruge millioner i overførselsindkomster på ikke danske statsborgere, og takken er, at sagsbehandlere bliver truet med at ”blive sprættet op”, og at ”Tricktyvenes Dronning” som det mest naturlige spytter efter parkeringsvagter, der ikke gør andet end at passe deres job.

 

 

Mads Rørvig, MF (V)

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…