Lad os nu få det valg overstået!

Tilsyneladende er alt politisk arbejde gået i stå. Valgkampen og dermed mudderkastningen er i fuld gang.

 

Overalt ser vi annoncer, der fortæller indvandrere, at de skal arbejde, hvis de vil være i vores land. Det er fint nok, men hvor skal arbejdet komme fra?

 

Der er arbejdsløshed i Danmark, har regeringen glemt det?

 

Vi ser også at en lille familie på offentlig støtte kan hæve mere en 450.000 kroner om året. De sidste tre år er udgifterne til mennesker, der kommer hertil udefra steget med mere end seks milliarder kroner – det er mange, rigtig mange penge – har regeringen glemt det?

 

Hvor skal de mange penge komme fra? Er det børnehaver, ældreforsorg, sundhedssektoren, der skal skæres ned på?

 

Er det skatteyderne der igen skal holde for På læreanstalterne vrimler det med udenlandske studerende, det er fint nok, men de får det hele gratis!

 

Skal ung danskere studere i udlandet koster det mange penge, penge som de unge selv må skaffe, har regeringen glemt det?

 

Det er så dejligt, at vi får inspiration udefra, fra mennesker, som gerne vil komme med en god og stor indsats, som er indstillet på både at yde og at nyde – men lille Danmark er ikke noget ”tag selv bord” – har regeringen glemt det?

 

Nu må vi håbe, at vi får en værdig valgkamp, hvor hvert parti præsenterer egen politik og hvor vi ikke skal opleve den sædvanlige nedgørelse af modparten.

 

Ved sidste valg fremkom statsministeren med en udtalelse, hun må ha´ fortrudt mange gange:

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

”Vi gjorde det” – velvidende at hendes parti fik det dårligste valgresultat i mands minde. Vær nu

ærlig og være en smule ydmyg – det er meget klædeligt !

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…