Islamisk Stat celle øver sig på dyr, før de skal i gang med at halshugge vantro

Foto: BNI

Israelsk efterretningsvæsen Shin Bet oplyser, at de har arresteret 7 mænd sigtet for at planlægge terrorangreb i Israel.

 

De 7 mænd bekræfter at de er en Islamisk Stat-celle, og at de havde til hensigt at foretage terrorangreb mod drusiske israelere og sikkerhedsfolk.

 

Ifølge israelske myndigheder har mændene, som forberedelse til at slagte vantro i Syrien, øvet sig på skære hovederne af dyr.

 

Mændene har også beskæftiget sig med at lave bomber og andre interimistiske våben.

 

Alle mænd er arabere fra Galilee regionen I det nordlige Israel.

 

Ifølge israelske myndighederne foregik kontakten mellem Adnan Al a-Din (40), Karim Abu-Salah (22), Hosam Marisat (30), Alaa Abu-Salah (27), Faddi Bashir (29), Khalead Abu-Salah (30) and Muhammad Abu-Salah (27) og Islamisk Stat via internettet.

 

Adnan Al a-Din, er gruppens leder. Han er en advokat fra Nazareth der tidligere har arbejdet som offentlig forsvarer .

 

Al a-Din er kendt for at have erklærede sig selv som Islamisk Stats officielle kommandant i Palæstina. Han har offentligt opfordret til udførelse af terrorangreb mod jøder.

 

Et andet medlem af gruppen, Karim Abu-Salah, har tilsået at han planlagde at købe automatiske skydevåben, med henblik på terrorangreb i Israel.

 

Abu-Salah blev arresteret i Ben-Gurion Lufthavn, i juli 2014, da han var på vej mod Syrien for at tilslutte sig Islamisk Stat og overbringe en større pengesum.

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

En Islamisk Stat terror-celle er ikke set i Israel før.

 

Islamisk Stat/ISIS er ifølge israelsk lov en ulovlig organisation og enhver aktivitet relateret til organisationen er derfor strafbart.

 

De 7 mænd kan forvente flere anklage, bla.  for medlemskab af og støtte til en forbudt gruppe og for at ville etablere en gren af Islamisk Stat i Israel.

 

Man må sige der tages anderledes fat om IS-sympatisører i Israel end i Danmark.

 

Kilde: Breaking News Israel, Ahlul Bayt News Agency.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…