Indlæg fra læserne – 20. april

En mærkelig indblanding

Hørte overborgmester Frank Jensens tale til dronningen i dag, hvor han nævnte indvandrere fra Norge og Palæstina.

 

Har Danmark anerkendt Palæstina og hvad har det egentlig med dronningens fødselsdag at gøre ?

 

Jørgen Bisholt

 


 

Hvem har ansvaret?

Efter at have læst de 2 artikler i dagens avis, om attentatet ved Krudttønden, sidder jeg tilbage og kan blive skruptosset. Hvem har ansvaret for de fejl der er sket?

 

Vi betaler for embedsmænd, der skal varetaget de opgaver, de er blevet betroet. Her er der sket et svigt, som har medført, at 2 medborgere har mistet livet, der måske kunne have været undgået.

 

Her er der nogen der har sviget i Kriminalforsorgen og hos Politiet. Hvordan kan man finde på, at sende politibetjente ud på opgaver uden, at de uddannet ordentlig?

 

Hvem står frem og siger, det er mig?

 

Niels Juul-Hansen, Stenløse

 


POP UP – regeringen

Nu hopper forstandige vælgere formodentlig ikke på Socialdemokraternes “POP-UP” streamers på busserne med deres alt for sene budskab om, at nu skal der strammes op på indvandring og stilles store krav til indvandrere og flygtninge – de skal arbejde fra dag et.

 

Nu haster det for Socialdemokraterne med at vise handlekraft – “Hør hvor vi gungrer”.

 

Jeg tror, at disse streamers er klistret op med “Taburetklister” indkøbt i “Den politiske spøg og skæmt” og at disse budskaber ikke holder en meter, såfremt der efter et valg fortsat sidder en Helle Thorning-Schmidt regering.

 

De har haft hele 3½ år til dette projekt, men imod al sund fornuft, har man i stedet slækket og slækket på kravene og givet køb på indvandringspolitikken.

 

Ingen glemmer vel heller alle disse “flotte” men “falske” budskaber på skilte op til sidste valgkamp i 2011: “Fair løsning”, “12 min. mere”, “Fair forandring” og streameren med Villy Søvndals kønne ansigt på alle busser med budskabet “40% billigere busbilletter” osv.

 

Det var en ren eventyrverden der rullede sig op for vælgerne. Men hvad skete der med alle disse skønne løsninger? De blev “kvalt” i “Det sorte tårn” på Hotel Crown Plaza.

 

Socialdemokraterne og SF havde nemlig rent glemt, at hele det økonomiske grundlag for deres nye regering, var aftalt og sat i søen af Det Radikale Venstre og den afgåede borgerlige regering med støtte fra Dansk Folkeparti før valget.

 

Vestager omskrev i “Tårnet” alle de førnævnte streamerbudskaber til en stærk og udmærket blå økonomisk politik, der har holdt liv i regeringen i de forløbne 3½ år.

 

Nu proklamerer man så med HTS i spidsen, at man har udviklet en stærkere økonomi med alt på plads og at der er en faldende arbejdsløshed. Det er da også korrekt og rigtig godt. Det er “Vores” skyld synes HST at sige med det – men det er ikke sandt.

 

Det er den før omtalte økonomiske plan plus en væsentlig mere positiv udvikling i vore nabolande, der er skyld i det, for regeringen har ikke løftet dette af egen kraft – men tager æren for det frækt og frimodigt.

 

Økonomien er styrket og er forholdsvis god på den korte bane. Ja, men ved hjælp af et forskud på ca. 105 mia. kroner over 3 år, der er trukket ud af de kommende generationers løbende pensionsskatteindtægter.

 

Alle disse skatteindtægter der nu allerede er hævet og i min optik også brugt, kommer snart til at mangle i kassen. Altså er det lånte fjer man pynter sig med og eller har man blot varmet lårene ved at tisse i bukserne. Der skubbes kolossale regninger videre til vælgerne i de kommende år af SR regeringen.

 

Aksel Nielsen, Formand Dansk Folkeparti Skanderborg

 


 

Stadig større flygtningestrømme over middelhavet

Nyhederne i dag den 17. april bringer desværre budskabet om, at flygtningestrømme over middelhavet er tiltagende og at Europa  må “påtage” sig sit ansvar herfor.

 

Hvad dette indebærer er jo, at hele Europa skal tage imod endnu flere mennesker og sørge for at disse integreres i det Europæiske fællesskab. Men er det vores ansvar at, at overbefolkning og krige hersker i disse områder, skal Europas befolkning “betale” for det?

 

Det er en uholdbar situation at EU ikke begynder at tage stilling til hvad der skal ske på den lange bane. Hele Europa kan godt modtage en del af disse flygtninge, men ikke dem alle. Altså må der sendes en del af disse flygtninge tilbage.

 

Det er på tide at dette synspunkt kommer i spil, og at det bliver meldt ud overfor alle dem der tjener kassen på at sende folk over Middelhavet på elendige skibe. Tiden må vel også være inde til at disse lande med overbefolkning selv tager ansvar for deres egen befolkning.

 

Hvis vi ikke tager flygtningestrømmen alvorligt vil Europa langsomt svækkes økonomisk, og sammenhængskraften i samfundet falde fra hinanden. Her vil det blive alles kamp mod alle, med anarki, hvor kun de stærkeste overlever. Som det siges, når krybben er tom bides hestene.

 

Der står allerede folk i kulissen klar til at overtage Europa og gøre den til en provins. Her tænker jeg på Putin, der jo allerede er begyndt at tjekke vores kampvilje i uoverensstemmelserne med Ukraine.

 

Putin er ikke en trussel lige nu, men han vil blive det på sigt, i takt med at Europa svækkes. Hvis vi ikke passer på og begynder at prioritere vores militær og de basale ting først vil vi tabe på den lange bane.

 

Danmark og hele Europa kan ikke basere alt på, at der “nok” kommer nogle og hjælper os når det brænder på. Den nye film om den 9.  april er et godt eksempel på hvor galt det gik.

 

Ulf Rasmussen

 


 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…