Hvorfor kommer stort set alle asylansøgere fra muslimske lande? Og hvorfor vil de til ikke-muslimske lande?

Foto: You tube

Når man ser TV2 og DR er det forstemmende så lidt journalisterne har sat sig ind i ”Årsag og Virkning” om flygtningekatastroferne. Og så blander man flygtninge og migranter sammen. At kun flygtninge er omfattet af flygtningekonventionen overser man helt.

 

Men allermest forstemmende er det, at man slet ikke forholder sig til, at langt den største del af venders 60 millioner flygtninge og migranter kommer fra muslimske lande. Og hvorfor flygter alle, som kan, til ikke-muslimske lande. Bortset fra de muslimer som må nøjes med kummerlige forhold i Tyrkiet, Jordan og Libanon.

 

Hvorfor?

 

Den sørgelige sandhed er, at der stort set ikke findes et fredeligt muslimsk land, hvor borgerne lever i fred, frihed og fremgang.

 

Rækken af muslimsk ufred er desværre lang: Pakistan (Taleban, Al Qaeda ), Afghanistan (Taleban, Al Qaeda), Iran (Præstestyret), Irak (Suni, Shia og Kurderne), Tyrkiet (Kurderne også i Irak, som ellers har nok ufred), Syrien (Rabiate muslimer, ISIL m.fl), Libanon (Hizbollah), Palæstinenserne (Fatah indbyrdes imod Hamas og alle imod Israel), Ægypten (Det muslimske broderskab), Hele Nordafrika (Den muslimske vinter er det fejlslagne såkaldte forår), Sudan (muslimske arabere imod muslimske afrikanere).

 

Fortsæt selv den sørgelige liste.

 

Da Jyllandsposten med sine tegninger illustrerede Danmarks ønske om at bevare sin ytringsfrihed, så stor en betydelig del af verdens 1,6 milliarder muslimer sammen imod Danmark. Hvor er nu den fælleskabsfølelse over for de mange brødre og søstre, der flygter?

 

Organisationer med muslimsk flertal

Tre store internationale organisationer har muslimske flertal (OIC, Arabisk Liga og FN) og alligevel kan man kun blive enige om at fordømme Israel; men aldrig ovennævnte lande, som ellers medfører så meget nød og lidelse.

 

Organisation of Islamic Cooperation (OIC), som vist ikke helt lever op til deres charter (http://www.oic-oci.org/oicv2/page/?p_id=53&p_ref=27&lan=en)

 

En paragraf i charteret lyder således:

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

 

”… at bevare og fremme de høje islamiske værdier som fred, medfølelse, tolerance, lighed, retfærdighed og menneskelig værdighed… ”

 

Hvorfor har ingen spurgt OIC’s generalsekretær Iyad Ameen Madani, hvornår de 41 muslimske medlemsstater har tænkt sig at OIC’s 57 stater på 4 kontinenter begynder at tage ansvaret for egne fejl.

 

Den Arabiske Liga og FN glimrer også ved deres fraværd med at få bilagt de mange borgerkrige og krige med naboerne.

 

Det er mig en gåde, at man tvinger traumatiserede flygtninge med muslimsk baggrund til Vestens kristne lande, hvor kulturen er helt anderledes. Tænk hvordan en dansk kvinde ville føle sig, hvis hun pludselig blev underlagt reglerne i Saudiarabien?

 

De to TV-stationer nævner så, at det er den største flygtningekatastrofe siden 2. Verdenskrig; men glemmer så at nævne, at det var Europa, som selv tog sig af sine flygtninge.

 

Og få år senere havde Europa ved hårdt arbejde og Marshall-hjælp genrejst sig selv. Her kunne den muslimske verden lære en del. Ikke mindst palæstinenserne, som har modtaget mere hjælp siden 1948 end de europæiske lande. Forskellen imellem de Palæstinensiske selvstyreområder og Europa taler vist for sig selv.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

Men mennesker flygter også fra de muslimske lande på grund af fattigdom og manglende udsigt til en tilværelse som i Vesten. For nogen tid siden offentliggjorde den annerkendte amerikanske tænketank http://www.pewresearch.org/fact-tank/2014/11/12/unrest-in-the-middle-east-taking-a-toll-on-peoples-outlooks/ en undersøgelse, som viser hvor frustrerede befolkningen i Mellemøsten er over fremtidsudsigterne.

 

Så selv i områder, hvor der kun ulmer ”normal” uro med stammekonflikter og lignende, der søger især den yngre befolkning væk.

 

Nissen flytter med

Desværre flytter nissen ofte med, når muslimer flytter til Vesten, herunder Danmark. For selv under gunstige forhold klarer de sig ofte dårligt i Vesten. Og hvordan kan jeg så vide det?

 

Prøv at se hvad der sker med boligområder, hvor der bor mange muslimer. Hvorfor bliver disse områder stort set altid socialt belastede områder?

 

I 2010 udgav Thilo Sarrazin sin bog ”Deutchland Schafft sich ab” – Tyskland afskaffer sig selv. Med sin baggrund, som direktør i den tyske nationalbank (Bundesbank) beskrev har hvorledes, hverken tyrkere eller arabere kunne klare sig i Tyskland, og at Tyskland ville blive fattigere i takt med, at andelen at etniske tyske faldt.

 

Læs også
To bøger, der giver indsigt i muslimsk værdier og dannelsesidealer

Så blev han fyret; men på YouTube kan man se flere interviews med Sarrazin, hvor han metodisk og faktuelt underbygger sine iagttagelser.

 

Men en ting er de store økonomiske konsekvenser for det danske samfund, med nedskæringer på skoler, ældreområdet og sundhedsvæsenet. Et farligere problem, som den franske professor Oliver Roy fra University Institut i Firenze påpeger: ”Terror kan forvandle tabere til superhelte”.

 

Fredens religion?

Derfor er det ekstra vigtigt, at de muslimske lande sørger for, at deres befolkninger bliver i den muslimske verden, hvor spillereglerne bedre passer til Islam.

 

Så stop hykleriet! Hvis Islam er fredens religion, så vis det! For den, som ikke er en del af løsningen er en del af problemet!

 

Jørgen Nielsen, Frankrig

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…