Hvor dum skal man være for at stemme på Alternativet eller Enhedslisten?

Alternativet vil, indføre vegetardage, give kontanthjælp uden nogen som helst krav og tvinge folk til at arbejde 30 timer om ugen.

 

Alene det sidste vil koste samfundet i omegnen af 300 mia. kr. om året og indføre græske tilstande, samt manglende arbejdskraft på mindst 300.000 personer.

 

Alternativet vil gøre dansk landbrug 100 % økologisk. Det er en hån mod udviklingslande, som ikke kan brødføde sine befolkninger.

 

U-landene vil dø af sult med økologi

Min afdøde far har i 60 år, uden at vide noget om økologi, (ordet var ikke opfundet den gang), aldrig brugt et gram kunstgødning.

 

Dengang var udbyttet 50 enheder pr. hektar nu er det mere end 250 enheder.

 

Da vi havde et stort landbrug, var det ikke en økonomisk katastrofe og vi kunne tåle den luksus.

 

Men nu smager maden af intet, er kun vandholdig og smagsløs, til gengæld mætter den en indisk befolkning på 1,2 mia.

 

Hvis alle rige lande indfører Økologiske landbrug dør befolkningen i udviklingslandene af sult på grund af mindre produktion og hurtig forrådnelse af økologiske fødevarer.

 

Det er egoistisk luksus for rige lande på bekostning af mindrebemidlede lande. Det er usolidarisk billig populisme.

 

Endvidere vil al forskning i udvikling af naturlige pesticider gå i stå. Som bekendt findes visse plantearter, som har en naturlig evne til at nedbryde svamp mv., som Neem og Mango træer.

Læs også
Mette Frederiksen taler om stram udlændingepolitik – men Morten Østergaard og Pernille Skipper vil have mere islam

 

Økologi udvander den udviklingsproces at finde naturlige svampedræbende midler. Men i Alternativet krymper hjernen og der gror svamp og uhumskheder, der forhindrer sund fornuftig tankegang.

 

Enhedslisten vil nedlægge fundamenterne

Et andet mentalt blokkeret parti, Enhedslisten, kræver ifølge partiets principprogram, at bankerne skal nationaliseres, overtages af staten, ligesom børsen skal nedlægges, så ingen kan tjene penge. Sådan gjorde man netop i Sovjet.

 

Man vil nedlægge Kongehuset, den eneste velfungerende institution, som alle kan være stolte over og have stor respekt for.  Bare tanken er respektløsehed for Danmark og den danske befolkning.

 

Ejendomsretten skal ligeledes afskaffes, og overklassen, dvs. de rige svin, skal fratages deres magtmidler.

 

Politiet og militæret skal også nedlægges, eller i hvert fald skrumpes kraftigt. Og bilskatter skal forhøjes, den ekstra afgift skal gøre den offentlige trafik mere attraktiv.

 

Læs også
Det politisk korrekte DR styrtbløder seere og lyttere

Ingen steder, end ikke i Sovjet fungerer noget tilfredsstillende. Vi ser, hvordan statsejede DSB og Post fungerer, priserne stiger og stiger, mindre service. Modsat har vi set, hvordan telefoni blev billigere, da den blev frigivet.  Det er utopi at tro, alt er lyserødt blot staten overtager.

 

Antallet af indvandrere på kontanthjælp er eksploderet, efter regeringen fjernede kontanthjælpsloftet. Omkostninger for indvandring og integration går som bekendt kun opad, mens vi skærer ned på alt, sundhedssektor, ældreplejle, medicintilskud og skoler.

 

Man besudler Danmark og pantsætter sine værdier og importerer indvandrere som stemmekvæg for at blive ved magten.

 

Hvis du elsker Danmark, som du kender det, så stem blåt. 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…