Folketinget har ikke en fortrydelsesret

Partilederdebatten i aftes, afslørede med al ønskelig tydelighed, at alle landene i EU, ikke bare er på en glidebane, men at denne glidebane er ensrettet. Søren Pape Poulsen (K) formulerede det korrekt, det vil være det danske Folketing der bestemmer hvilke tilvalg der skal indføres i Danmark, og at selvsamme Folketing er valgt af den danske befolkning.

 

MEN nuværende såvel som fremtidige folkevalgte Folketing besidder ikke en fortrydelsesret, det fortalte Søren Pape Poulsen ikke.

 

Ensrettede glidebaner har samme forhold som ensrettede gader, det er kun muligt at bevæge sig i een retning nemlig frem! der kan standses op javel, men det er ikke muligt at vende om, eller at bevæge sig baglæns, retningen er fremad.

 

Det er det samme med tilvalgsordningen. Den er som ordet siger et tilvalg, men det er et tilvalg, der når det engang for alle er tilvalgt ikke kan fravælges, det indeholder ikke en fortrydelsesret.

 

Det vil sige, at hvis et folkevalgt Folketing i dag tilvælger retsakter, vil det ikke være muligt for et nyt folkevalgt Folketing at fravælge samme retsakter, konsekvensen er, at Danmark har mistet sin selvbestemmelses ret. Hver gang Danmark tilvælger en akt, så fravælger Danmark sin ret til selv at bestemme. Folket mister retten til selv at bestemme permanent.

 

Indholdet af de retsakter som i dag er til afstemning kan som de er udformet her og nu synes acceptable, men det indhold kan ændres af europaparlamentet i overmorgen, og så har Danmark ingen mulighed for at ændre eller fravælge retsakten, hvis der stemmes ja i dag, klapper fælden.

 

Det vil kun være europaparlamentet der kan ændre indholdet af de tilvalgte retsakter, i europaparlamentet er Danmark repræsenteret med 13 ud af 751 medlemmer, det er under 2%, mere præcist 1,73%. Der skal meget vægtige argumenter til for at overbevise 98,27%!

 

Er der nogen der tror på, at det vil være muligt?

 

Kristian Thulesen Dahl tror på Lars Løkke Rasmussens ‘garantier’ så længe Lars Løkke Rasmussen er formand for Venstre, men hvor længe er han det? Kristian Jensen står lige bag ham med kniven, parat til at dolke Lars Løkke Rasmussen ved først givne lejlighed, sker det er garantien væk.

 

Hvis ja i dag, så står Danmark meget snart tilbage med kun rosinen i pølseenden. Udfaldet er alt andet end givet, derfor er der al mulig grund for, at alle der mener Danmark det godt i fremtiden, møder op og stemmer N E J.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…