De er forklædt som desperate flygtninge, men det er beregnende islamister, som vil ødelægge Europa – opsigstsvækkende advarsel fra Nato-chef

Arkiv / UNHCR / You tube

Igen i går ankom flere både til Italien fyldt til randen med flygtninge fra Libyen. I alt er der på tre dage ankommet 5000 flygtninge. Og presset vil fortsætte med at være enormt. Den næststørste by i Libanon er en flygtningelejr.

 

Medierne omtaler menneskestrømmen som stakkels mennesker på flugt fra fattigdom, krig og Islamisk Stats rædsler.

 

Men det er ikke hele sandheden. De fortrænger, at nogle af dem i bådene ikke flygter fra Islamisk Stat. Tværtimod er de selv terrorister fra Islamisk Stat.

 

For en uge siden blev 30 kristne fra Etiopien myrdet af Islamisk Stat, som ventede på en båd til Europa. Og samtidig var der en frygtelig hændelse, hvor muslimer smed kristne over bord på åbent hav.

 

Men der er én, der ikke fortrænger denne situation. Det er Nato-chefen Jamie Shea. Han har netop på en konference om anti-terror i London i stærke vendinger advaret:

 

Forhærdede terrorister gemmer sig i dag blandt flygtningene, og det er en stor trussel mod Europa.

 

Et dystert billede

Det var et et meget dystert billede han tegnede:

 

Masseflugten over middelhavet er en gave til Islamisk Stat, som vil ind i Europa og lave terroraktiver.

 

Flygtningestrømmen er enorm og intet tyder på, at den vil stoppe. ”Islamisk Stat bruger flygtningestrømmen til at infiltrere Europa med terroraktioner”.

 

”Det er et meget, meget stort problem som indvandringsmyndighederne i de europæiske lande her står overfor.”

Læs også
BBC: Kilde siger, at den efterlyste tyrker fra Utrecht har været terrorist for Islamisk Stat

 

Skjuler sig i mængden

Folk fra Islamisk Stat kan have svært ved at komme ind i Europa på anden vis. Men de har nemt ved at skjule sig i menneskestrømmen.

 

De barberer det store skæg af, som er karakteristisk for ’hellige krigere’, tager en laset t-shirt på og gemmer sig i mængden af unge mænd, som vil til Europa.

 

Storbritannien kan ikke være nok på vagt og parat til at bekæmpe denne trussel. Det sagde Nato-chefen, mens tusindvis af ukendte ’flygtninge’ strømmede ind i Italien.

Kilde:

http://www.express.co.uk/news/uk/571932/Islamic-State-jihadists-Middle-East-refugees-smuggle-Europe-Nato-chief

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…