Tommetyk propaganda i DR2 med filmen “Europa på katastrofekurs”

Vi er mange, som synes, at Europa er på katastrofekurs. Men tilsyneladende er katastrofekurs ikke det samme for os alle.

 

DR2 viste tirsdag aften i ramme af serien ”Dokumania” en film om Europas deroute illustreret med en flyrejse, der ender med, at flyet forulykker (ironisk, at visningen sker samme dag, som et Germanwings fly forulykker i de franske alper).

 

Det er muligt, at man bare skal se DR2 som en legeplads for de indforståede i cafelatte-segmentet, og at man derfor fik en film, der er indrettet på at bekræfte disse mennesker i deres syn på tingene. I bedste fald kan man kalde det et partsindlæg.

 

Havde man (naivt) ventet, at filmen ville tage fat på nogle af de alvorlige problemer, som EU/Europa kæmper med, blev man svært skuffet. Jo, man havde givet plads til et par fornuftige kvinder (en kvinde fra UKIP og et fransk EU-parlamentsmedlem) med god argumentation. Men deres udmærkede indlæg fik bare lov at hænge i luften.

 

Det som fyldte, var
– en forherligelse af EU-samarbejdet,
– en rosenrød beskrivelse af indvandringen,
– en latterliggørelse af de ”kældermennesker”, der tillod sig at være skeptiske over for indvandringen
– en positiv omtale af Keynesiansk tankegang om at bruge penge, man ikke har

 

Det, som manglede, var en omtale af
– de mange arbejdsløse i EU, som bare bliver endnu flere, når flere indvandrere kommer til
– alle de problemer, som muslimsk dominerede ghettoer skaber, herunder no-go zoner for politi, brandvæsen og andre myndigheder
– for ikke at tale om de terrorhandlinger, Europa har oplevet i det sidste årti i London, Madrid, Paris, København osv.
– de enorme udgifter til sociale udgifter til falske flygtninge, som reelt bare er økonomiske immigranter
– de utallige gange, hvor vore politikere snyder på vægten og efter bedste salami-metode fører os længere og længere ind i et EU-spind, som mange af os ikke ønsker.

 

Vi kan nu bare håbe, at DR2s redaktion selv indser det en-øjede perspektiv og bringer en tilsvarende udsendelse, som behandler alt det udeladte – gerne lige så en-øjet.

 

Og så var der måske mere fornuft i at diskutere, hvordan vi vil takle det stadigt stigende pres, der vil komme på Europa, dels i form af folkevandringer, når Afrika og den øvrige arabiske verden forøger sin befolkning med en ekstra milliard mennesker i løbet af de næste 50 år, dels det geopolitiske pres, der vil komme fra den arabiske verden, hvis ikke ISIS og alle de andre Islam-baserede terror-regimer bliver stoppet.

 

Knud H. Thorup

email: [email protected]

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…