Fast og fair udlændingepolitik – i Danmark skal vi ikke være tossegode

Mon ikke at rigtig mange ligesom jeg blev vrede da en herboende islamist med stort fuldskæg tonede frem på TV med et frontalangreb på de danske værdier.

 

Islamisten opfordrede til, at muslimer undlader at stemme, fordi det ifølge ham er imod Koranens ord.

 

Til en sådan person vil jeg sige: Hvorfor opholder du dig i Danmark når du foragter frihed og folkestyre? Er det kun for at du kan få fingrede i danskernes penge?

 

Rejs ud af landet hurtigst muligt og find et sted på kloden, hvor dit formørkede livssyn passer bedre. I den forbindelse vil jeg understrege vigtigheden af, at vi skelner mellem de rabiate islamister og ganske almindelige muslimer, der respekterer de danske værdier, herunder demokrati og ytringsfrihed.

 

Vi skal heller ikke stiltiende acceptere, at der i nogle indvandrerkredse her i landet praktiseres en total kvindeundertrykkelse i religionens hellige navn. Hvor er de danske kvindesagsforkæmpere og venstrefløjen i den sag? Her er da virkelig noget at tage fat på.

 

I det hele taget er det vigtigt, at vi holder tungen lige i munden, når der debatteres udlændingepolitik.

 

Når det gælder asylansøgere, så skal vi fremover satse langt mere målrettet på hjælp i sikre lejre i nærområderne frem for at understøtte kyniske menneskesmugleres givtige forretning med at skaffe asylansøgere til Danmark mod høj betaling.

 

I de kommende år vil der komme en endnu stærkere strøm af økonomiske flygtninge fra Afrika. Her er vi nødt til at tage ved lære af den australske model, så flygtningene bringes tilbage til sikre lejre i Nordafrika, når de er blevet reddet op af synkefærdige fartøjer på Middelhavet.

 

Ved blot at sende dem videre til hele Europa, så forstærker vi blot menneskesmuglernes indtjening, ligesom vores økonomi og stabilitet undergraves på længere sigt. I stedet skal Danmark og resten af Europa lave en koordineret plan for at forbedre levevilkårene i Afrika.

 

Det er også vigtigt at slå fast, at flygtninge ikke er indvandrere. Flygtninge er mennesker i midlertidig nød, der skal hjælpes. Ved at satse på nærområderne kan vi hjælpe mange gange flere værdigt trængende og fattige flygtninge, ligesom vi undgår dybt problematiske kultursammenstød i Danmark.

 

Læs også
Inger Støjberg vraget – både Venstre og Socialdemokratiet glider nu væk fra den stramme udlændingepolitik

Når det gælder indvandring, så skal vi byde velkommen til udlændinge, der kommer for at arbejde samt respektere danske love og værdier. Til gengæld skal porten lukkes med et brag for dem, der kun kommer for at få fat i danskernes penge. Kriminelle udlændinge skal naturligvis ud af landet omgående.

 

Desværre har den siddende regering slækket på udlændingepolitikken på mindst 31 konkrete områder, så Danmark er blevet en magnet for mange flere asylansøgere. Det koster os mange penge og det giver problemer med mislykket integration samt øget kriminalitet.

 

Derfor skal vi have en ny blå regering, der vil føre en fast og fair udlændingepolitik. I Danmark skal vi være gode. Ikke tossegode!

 

Hvor der er vilje, er der vej

 

Kristian Pihl Lorentzen, MF og trafikordfører for Venstre

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…