De politisk korrekte nægter, at de findes – men de store indvandrerghettoer er ved at blive parallelsamfund med helt andre værdier

En politimand bruger et haglgevær i et forsøge på, at holde en angribende bande i skak, i den parisiske forstad til Clichy Montfermeil. Foto:Dailymotion video screenshot)

Soren Kern er en kendt og respekteret analytiker ved The Gatestone Institute. Her har han sat sig for at undersøge de store ghetto-områder i Frankrig.

 

Amedy Coulibaly, terrorist fra det jødiske supermarked, kom fra en af de store indvandrerghettoer sydøst for Paris.

 

Franskmændene selv kalder de følsomme områder “zone urbaine sensible”. I andre lande findes tilsvarende områder, der ofte kaldes no-go områder, fordi det kan være ubehageligt eller svært for andre end de muslimske beboere at færdes i områderne. Politiet og andre myndigheder kan også have svært ved at færdes disse steder, de er uønskede.

 

“Her bestemmer vi”, som en ung indvandrer sagde i et af områderne i Göteborg.

 

Soren Kern begynder med nogle markante udpluk fra artiklen:

 

En forskningsrapport, på 120 sider, med titlen “No-Go zoner i Den Franske Republik: Myte eller virkelighed” dokumenterer, at der er snesevis af franske kvarterer, hvor politi og gendarmeri ikke kan håndhæve lov og orden, eller blot køre ind i disse områder uden at risikere konfrontation, projektiler eller fatale skyderier.

 

I oktober 2011 dokumenterede en rapport, “Banlieue de la République” (Forstæder i Republikken), på 2.200 sider, at Seine-Saint-Denis og andre parisiske forstæder er ved at blive “separate islamiske samfund”, afskåret fra den franske stat og hvor islamiske sharia-lov hurtigt fortrænger fransk civilret.

 

Rapporten viser også, hvordan problemet bliver forværret af radikale muslimske prædikanter, der fremmer den sociale marginalisering af muslimske indvandrere, med henblik på at skabe et parallelt muslimsk samfund i Frankrig, styret af sharia-lovgivningen.

 

En Tv studievært spørger: “Hvad nu hvis vi går ind i forstæderne?” Obertone (historikeren Laurent Obertone, red.) svarer: “Jeg vil ikke anbefale det, Ikke engang vi franskemænd tør komme der mere, men ingen taler om det offentligt, selvfølgelig heller ikke dem der siger “længe leve multikulturalisme” og “Paris er vidunderlig” tør komme i forstæderne længere.”

 

 ————————-

Terrorangrebet på Charlie Hebdo i Paris, har rettet fokus på såkaldte “no-go zoner”   i Frankrig og andre europæiske lande.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

No-go zoner er muslimsk dominerede kvarterer, der stort set er uden ikke-muslimer på grund af en lang række faktorer, herunder lovløshed og usikkerhed, der gennemsyrer mange af disse områder.

 

Værtslandets myndigheder har i realiteten mistet kontrollen over mange no-go zoner og er ofte ude af stand til, eller uvillige til, at yde selv grundlæggende offentlig støtte, såsom politi, brandslukning og ambulancekørsel, af frygt for at blive angrebet af unge muslimer.

 

Muslimske enklaver i europæiske byer er også grobund for islamisk radikalisme og udgør en væsentlig trussel mod Vestens sikkerhed.

 

Europas no-go zoner er et biprodukt af årtiers multikulturelle politikker, der har opmuntret muslimske indvandrere til at skabe parallelsamfund og forblive afsondret, fremfor at blive integreret i deres europæiske værtslande.

 

Problemet med no-go zoner er veldokumenteret, men multikulturalister og deres politisk korrekte tilhængere nægter ihærdigt at de eksisterer. Nogle er nu i gang med en fælles kampagne for at miskreditere og endda lukke munden på dem, der gør opmærksom på problemet.

 

Undskylder for at nævne no-go zoner, de findes ikke

Carol Matlack, en amerikansk forfatter der skriver for Bloomberg Business Week, skrev for nylig en historie med titlen “Nedbryd myten om muslim-zoner i de europæiske storbyer”, hun hævder, at no-go zoner er intet andet end en “urban legende” der er “beviseligt usand.” Hun fortsætter med at latterliggøre dem, der er uenige med hende.

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

Den amerikanske TV-kanal Fox News har også udstedt mindst fire undskyldninger for at henvise til muslimske no-go zoner i Europa, efter at en kommentator fejlagtigt hævdede, at hele byen Birmingham i England er muslimsk. Havde han blot sagt, at “dele” af Birmingham er muslimsk, ville han også være blevet irettesat?

 

Trods disse politisk korrekte benægtelser, er muslimske no-go zoner en velkendt kendsgerning i mange dele af Europa.

 

Hvad der følger er den første artikel i en serie, som vil dokumentere virkeligheden i Europas no-go zoner. Serien begynder ved at fokusere på Frankrig og giver en kort samling af blot nogle få af de tusindvis af referencer til franske no-go zoner fra kilder blandt akademikere, politiet, medier og det offentlige. De kan let findes på internettet ved at foretage en simpel søgning på Google.

 

Områder hvor politiet ikke vil gå ind

Fabrice Balanche, en velkendt fransk islam lærd der underviser på universitetet i Lyon fortalte for nylig til Radio Télévision Suisse: “Du har områder i Frankrig som Roubaix og det nordlige Marseille, hvor politiet ikke vil køre ind og hvor myndighederne er helt fraværende, i disse områder er der dannet mini islamiske stater.”

 

Den franske forfatter og politisk journalist Éric Zemmour fortalte fornylig BFM TV: “Der er steder i Frankrig i dag, især i forstæderne, der ikke er Frankrig.  Salafi islamister islamiserer nogle kvarterer og nogle forstæder i disse kvarterer, det er ikke Frankrig, det er en islamisk republik.”

 

Læs også
”De kalder os hvide svin”

I et andet  interview, sagde Zemmour  hvis seneste bog har titlen “Det franske selvmord”,  at multikulturalisme og strømmen af politisk korrekte taler ødelægger landet.

 

Den franske politiker Franck Guiot skrev, at dele af Evry,  en bydel i de sydlige forstæder til Paris, er no-go zoner, hvor politiet ikke kan køre ind af frygt for at blive angrebet. Han sagde, at politikerne søger at opretholde “social fred” og at man forbyder politiet at bruge deres våben til at forsvare sig.

 

Den socialistiske borgmester i Amiens, Gilles Demailly har henvist til Fafet-Brossolette distriktet i Amiens som en “no-go zone”, hvor “du ikke længere kan bestille en pizza eller få en vagtlæge til at komme til huset.”

 

Europa 1, en af de førende tv-selskaber i Frankrig, har henvist til Marseille som en “no-go zone” efter at regeringen blev tvunget til at indsætte uropoliti, kendt som CRS, for at konfrontere stridende muslimske bander i byen.

 

Det franske indenrigsministerium sagde, at det var et forsøg på at “generobre” 184 kvadratkilometer (71 kvadrat miles) af Marseille, der er kommet under kontrol af muslimske bander.

 

Den franske avis Le Figaro har henvist til Perpignan centrum som en “veritabel no-go zone”, hvor “aggression, asocial adfærd, narkotikahandel, racemæssige spændinger og klan-vold” tvinger ikke-muslimer til at flytte ud.

 

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

Le Figaro rapporterede også, at Les Izards bydelen i Toulouse var en no-go zone, hvor bander af arabiske narkotikahandlere hersker i gaderne og skaber et klima af frygt.

 

Særskilt, rapporterede Le Figaro, at store mængder geværer cirkulerer i fransk no-go zoner. “For et par hundrede dollars kan du købe en Kalashnikov, det er samme pris som for en iPhone,” sagde politolog Sebastian Roché.

 

Send hæren ind

Avisen France Soir har offentliggjort meningsmålinger der viser, at næsten 60% af de franske borgere bifalder at sende hæren ind i de urolige forstæder for at genoprette ro og orden.

 

Avisen Le Parisien har kaldt dele af Grigny, en bydel i de sydlige forstæder til Paris, et “lovløst område” plaget af velorganiserede muslimske bander, hvis medlemmer mener, at de er “verdens herrer.”

 

Den ugentlige nyhedsmagasin Le Point fortæller om den stadig voksende muslimske lovløshed i den franske by Grenoble.

 

Det franske magasin L’Obs (tidligere kendt som Le Nouvel Observateur) har rapporteret om den forværrede sikkerhedssituation i Roubaix, en by i det nordlige Frankrig, der ligger tæt på den belgiske grænse.

Læs også
Lille dreng på bare 16 måneder måtte ikke komme med sin mor i svømmehal, fordi han kunne sexkrænke muslimske kvinder …

 

Forvist i eget land

Magasinet skriver, at de lokale borgere er “forvist i deres eget land”, og at de ønsker at skabe deres egen milits for at genoprette ro og orden, fordi politiet er bange for at konfrontere de muslimske bander.

 

I august 2014 skrev det franske magasin Valeurs Actuelles (Moderne værdier), at “Frankrig har mere end 750 områder af lovløshed”, hvor lovgivningen i den franske Republik ikke længere gælder.

 

Under overskriften “Helvede i Frankrig,” skrev bladet, at mange dele af Frankrig oplever et “pøbel-diktatur”, hvor politiet “mødes af morter ild” og “at de er tvunget til at trække sig tilbage af projektiler.”

 

Separat Valeurs Actuelles har rapporteret om lovløshed i Trappes, en bydel beliggende i de vestlige forstæder til Paris, hvor radikale islam og endemisk kriminalitet går hånd i hånd.

 

Kriminelle er islamisternes håndlangere

“Kriminelle forfølges af islamiske fundamentalister til at gennemtvinge et alternativt samfund og bryde forbindelserne med Den Franske Republik,” siger den lokale politileder Mohammed Duhan. Det er ikke fornuftigt at gå derind, siger han og tilføjer: “Du vil blive spottet af såkaldte chauffører (udkigsposter for narkohandlere) og du vil hurtigt blive ribbet og smadret.”

 

Valeurs Actuelles har også rapporteret om no-go zoner i Nantes, Tours og Orléans, som er forvandlet til “slagmarker”, hvor de få tilbageværende indfødte franskmkænd konfronteres med “muslimsk samfundsorden, at deres kulturelle referencer forsvinder og at de må døje en omsiggribende kriminalitet.”

 

Stribevis af film om no-go zoner

En grafisk 20-minutter lang dokumentarfilm (på fransk) om no-go zone i Clichy Montfermeil, en forstad til Paris, kan ses her.http://www.dailymotion.com/video/x6qf97_go-fast-connexion-by-kourtrajme_news

 

Omkring 3-minutter inde i filmen, ses hvad der sker, når fransk politi går ind i området.

 

En 1,5 time lang dokumentarfilm (på fransk) produceret af Frankrigs TF1 om muslimske bander i parisiske no-go zoner kan ses her. https://www.youtube.com/watch?v=V7L3JAfnsNo

 

En 50-minutters dokumentarfilm (på fransk) produceret af Frankrigs TV3 om no-go zoner af Clos Saint-Lazare i det nordlige Paris kan ses her. https://www.youtube.com/watch?v=xHKKWgfcG20

 

En 45 minutters dokumentarfilm (på engelsk) om no-go zoner i Marseille kan ses her.  https://www.youtube.com/watch?v=GecqeKnu4YM

 

En 4 minutters video af de farligste kvarterer i Frankrig i 2014 kan ses her.  https://www.youtube.com/watch?v=O9edB9_KOkE

 

En 4,5 minutters video af de farligste omgivelser i Greater Paris Metropolitan Area kan ses her. https://www.youtube.com/watch?v=9ovSuk2HwaU

 

En 2 minutters video af en no-go område i Lille kan ses her. https://www.youtube.com/watch?v=pE6y9cOdz6I

 

En fem-minutters video om livet i forstæderne til Lyon kan ses her. https://www.youtube.com/watch?v=AVQkOW5PXPI

 

En russisk tv dokumentar om no-go områder i Paris kan ses her. https://www.youtube.com/watch?v=bf31HbHLRwA

 

Franske byer ligner orientalske bazarer

En studievært siger: ” Vi er i Paris, i Barbès-kvarteret, få minutter fra den berømte Montmartre. At finde en europæer her er næsten en umulig opgave.”

 

Visse gader i Paris minder om en orientalsk basar ..,” han fortsætter: “De Parisiske forstæder er blevet kriminelle ghettoer, hvor selv politiet ikke tør komme ind.” Skjulte kameraer dokumenterer udbredt lovløshed og narkohandel i områderne.

 

En 120 sider lang forskningsrapport med titlen “No-Go zoner i Den Franske Republik: Myte eller virkelighed”, dokumenterede snesevis af franske kvarterer “, hvor politi og gendarmeri ikke kan oprette lov og ordren uden at risikere konfrontation, projektiler, eller dødelige skyderier.”

 

Nogle af de mest berygtede no-go områder i Frankrig ligger i departementet Seine-Saint-Denis, en nordøstlig forstad til Paris. Området har en af de højeste koncentrationer af muslimer i Frankrig, og er hjemsted for anslået 600.000 muslimer, primært fra Nord- og Vestafrika. Den samlede befolkning i området er på 1,4 millioner.

 

Seine-Saint-Denis er opdelt i 40 administrative distrikter kaldet bydels-kommuner, 36 i Qui er på den franske regerings officielle liste over “følsomme byområder” eller ZUS.

 

Seine-Saint-Denis også kendt lokalt som “treoghalvfems” eller “ni tre” efter de første to cifre i postnummeret for denne forstad,  har en af de højeste arbejdsløshedsprocenter i Frankrig, mere end 40% under 25 år er uden arbejde. Området er plaget af narkohandel og har nogle af de højeste tal for anmeldelser af voldelig kriminalitet i Frankrig.

 

Islamiske samfund afskåret fra det øvrige samfund

I oktober 2011 kom en skelsættende 2.200-sider lang rapport med titlen “Forstæder i Republikken” (Suburbs i Republikken). Rapporten konkluderede at Seine-Saint-Denis og andre parisiske forstæder, er blevet “separate islamiske samfund” afskåret fra den franske stat, og hvor islamisk sharia lov hurtigt fortrænger fransk civilret.

 

Rapporten konkluderede også, at muslimske indvandrere i stigende grad afviser franske værdier, for i stedet at fordybe sig i radikal islam.

 

Rapporten der var bestilt af den indflydelsesrige franske tænketank Institut Montaigne, blev udfærdiget af Gilles Kepel, en politolog og højst respekteret ekspert i islam, i samarbejde med fem andre franske forskere.

 

Rapportens forfatterne viste, at Frankrig, der nu har 6,5 millioner muslimer (den største muslimske befolkning i EU) er på randen af en større social eksplosion på grund af svigt fra muslimer der ikke vil lade sig integreret i det franske samfund.

 

Rapporten viste også, hvordan problemet bliver forværres af radikale muslimske prædikanter, der ønsker at fremme den sociale marginalisering af muslimske indvandrere med henblik på at skabe et parallelt muslimsk samfund i Frankrig, styret af sharia-lovgivningen.

 

Undersøgelsen blev primært gennemført i Seine-Saint-Denis bydelene i Clichy-sous-Bois og Montfermeil. To forstæder, der var hjemsted for muslimske optøjer i efteråret 2005, hvor muslimske bander brændte 9.000 biler af.

 

Undersøgelsen beskrev Seine-Saint-Denis som et “ødemark af af-industrialisering” og sagde, at i nogle områder, “er en tredjedel af befolkningen ikke franske og mange beboere er tiltrukket af en islamisk identitet.”

 

En anden bydel Seine-Saint-Denis er Aubervilliers omtales undertiden som en af de “tabte territorier under Den Franske Republik,” i praksis er det en muslimsk by:

 

Mere end 70% af befolkningen er muslimer. Tre fjerdedele af de unge under 18 år er udenlandske eller af udenlandsk oprindelse, hovedsagelig fra Maghreb og området syd for Sahara. Det siges at franske politi sjældent vover sig ind i disse områder, og slet ikke de aller farligste områder.

 

Arbejdsomme kinesere trues af arbejdsløse muslimske indvandrere

Den sydlige del af Aubervilliers er kendt for et pulserende kinesisk immigrant-samfund sammen med omfattende engros-handel udi beklædning og tekstiler. I august 2013 fortalte det ugentlige nyhedsmagasin Marianne, om muslimske indvandrere, der følte sig ydmyget af den økonomiske dynamik i den kinesiske handelsmiljø, man chikanerede og angreb derfor kinesiske forhandlere, der i stigende grad blev underlagt røverier og afpresning. Forholdene blev så betændt, at den kinesiske ambassadør i Frankrig, blev nød til at besøge området.

 

Den socialistiske borgmester i Aubervilliers, Jacques Salvator, svarede at udfaldene mod kineserne kunne standses, hvis de kinesiske selskaber ville acceptere at ansætte flere arabere og afrikanere. Kineserne sagde, at muslimerne ikke arbejdede så hårdt som kineserne, at de krævede mere, og at de klager over for meget, skriver bladet Marianne.

 

Efter at de lokale embedsmænd nægtede at forholde sig til den tiltagende muslimsk vold, truede kineserne med at “kalde på den kinesiske mafia” så de kunne beskytte dem. Muslimerne reagerede med at starte en underskriftindsamling for at få kineserne bortvist fra området.

 

Der reklameres for konvertering til islam, på rådhuset

Også fra Aubervilliers, fortalte Charlie Hebdo i 2012, at byens rådhus forpligtende ikke-muslimske mænd der ønsker at gifte sig med muslimske kvinder til at konvertere til islam først, også selvom Frankrig er en sekulær republik. Frederick Gilbert, der er journalist, fik følgende besked:

 

“Du kan konvertere i en moske på tre minutter. Alt du skal gøre er at gentage trosbekendelsem med overbevisning og oprigtighed. Jeg anerkender, at der er ingen anden gud end Allah og Muhammed er hans profet, en imam vil herefter erklære dig for konverteret til islam.”

 

I en historie med titlen “Når borgmestrene bliver imamer,” skrev Charlie Hebdo:

 

”Med andre ord, marokkansk lovgivning står over fransk ret i tilfælde af blandede ægteskaber og dette gælder ligeledes andre franske kolonier som Algeriet og Tunesien såvel som Egypten.”

 

Ifølge avisen Le Parisien, er en praksis med “falske konverteringer” til islam udbredt, fordi de fleste ikke-muslimske brudgomme foretrækker falske konverteringer frem for besværlige “administrative komplikationer.”

 

Islamiserede franske skoler

Le Figaro offentliggjorde i 2014 indholdet af et lækket efterretningsdokumenter, der advarer om indførelsen af islamisk sharia-lov i franske skoler i de muslimske ghettoer.

 

Her gives 70 specifikke eksempler på, hvordan radikale muslimer overtager sekulære skoler i hele landet.

 

Eksemplerne omfatter: tilsløringen på legepladser; halal måltider i kantinen; kronisk fravær  under religiøse højtider; hemmelig bøn i gymnastiksalen eller på gangarealer.

 

Rapporten detaljerede, hvordan “selverklærede unge vogtere af ortodoksi” omgår marts 2004 loven, der omhandler forbud mod religiøse symboler i franske skoler. I Marseille fortalte en gymnasierektor, at mange af hendes elever ber med en sådan iver, at de har “blå mærker i pander.”

 

Muslimske magtdemonstrationer i gadebilledet

En video, der viser en radikal islamisk demonstration i Saint-Denis kan ses her. https://www.youtube.com/watch?v=TID3l6lpJA4

 

En video, der viser franske radikale muslimer beslaglægge busser under høje råb “Allahu Akbar!” (Allah er større!) kan ses her. https://www.youtube.com/watch?v=Vq5aEly_63g&spfreload=1

 

En serie af otte videoer der dokumentation muslimske gade bønner i Paris kan ses her. https://www.youtube.com/playlist?list=PLEE2D0326EDB53647

 

En serie af 25 videoer der dokumentation islamiseringen af Frankrig kan ses her. https://www.youtube.com/playlist?list=PL4F16DBAE554C0932

 

I juli 2012 annoncerede den franske regering en plan, der skulle genvinde kontrollen med mere end 15 af de mest berygtede no-go zoner.

 

De kriminelle distrikter, som det franske indenrigsministerium har udpeget som højeste prioritet for Security Zones (Prioriterede sikkerhedszoner eller ZSP), omfatter muslimsk dominerede bydele i Amiens, Aubervilliers, Avignon, Béziers, Bordeaux, Clermont-Ferrand, Grenoble, Lille, Lyon, Marseille, Montpellier, Mulhouse, Nantes, Nice, Paris, Perpignan, Strasbourg, Toulouse og mange andre.

 

Antallet af ZSPS er nu på 64; en komplet liste over ZSPS kan findes her. http://www.interieur.gouv.fr/Media/MI/Files/Actualites/Dossier-de-presse-conjoint-du-ministere-de-la-Justice-et-du-ministere-de-l-Interieur

 

I mellemtiden kan en 13 minutters ungarsk tv-dokumentar (med engelske undertekster) om no-go områder i Paris ses her. https://www.youtube.com/watch?v=6yzhGtL5NN4

 

Studieværten interviewer en fransk forbryder-ekspert Laurent Obertone, der er forfatter til en ny bestseller med titlen, “The Mechanical Orange France” (Frankrig: A Clockwork Orange).

 

Obertone skriver i bogen, at Frankrig er faldet i en tilstand af vildskab og at det sande omfang af kriminalitet og vold over hele landet bevidst udelades af politisk korrekte medier, regeringen og politiet.

 

I dokumentaren, siger Obertone: “Den franske elite blev bestyrtede da den tidligere franske præsident Nicolas Sarkozy kaldte (muslimske) indvandrere der angreb Politiet for pøbel.

 

Den ungarske journalist spørger så: “Hvad nu hvis vi tog ud til forstæderne?” Obertone svarer: “Jeg vil ikke anbefale det. Ikke engang vi franskmænd tør gå derud længere, men ingen taler om det offentligt, naturligvis. Heller ikke dem der siger “længe leve multikulturalismen”  og “Paris er vidunderlig” tør komme i forstæderne. ”

 

Soeren Kern er seniorforsker på Gatestone Institute i New York. Han er Senior Fellow for Europæisk Politik i Grupo de Estudios Estratégicos / SSG Madrid. Følg ham på Twitter og på Facebook.

 

gatestone.com

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…