Nu viger også Danmark – den massive asylstrøm vil uundgåeligt gøre et svagt Europa mere muslimsk

Foto: Privat

De asylansøgere fra muslimske lande, der er havnet i Danmark, får nu tilsyneladende fri passage til Sverige. Ligesom det skete i Ungarn, har også Danmark opgivet at håndhæve EU’s regler.

 

Asylansøgerne gør, som det passer dem. Asylansøgerne i Ungarn ville til Tyskland, og det kom de. Asylansøgerne i Danmark ville til Sverige, og det kommer de. Uanset regler og myndigheder. Selvtægten råder.

 

Det breder sig som ringe i vandet. Jo flere asylansøgere, der får deres vilje overfor myndigheder, der ikke tør gribe ind, jo flere nye får mod til at gøre det samme.

 

Europas svaghed blev afsløret

Den massive asylstrøm til Europa, som vi har oplevet på det seneste, skyldes ikke krigen i Syrien. For krigen i Syrien har stået på længe.

 

Når så mange mennesker nu strømmer ind, skyldes det, at de har opdaget, hvor svagt Europa er.

 

De fandt ud af, hvor ringe kontrollen er ved EU’s ydre grænser. Med menneskesmuglernes hjælp pressede de sig ind gennem Italien og Grækenland.

 

I anden omgang opdagede de, hvor let det er at få EU’s ledende magt, Tyskland til at bøje sig.

 

Tyskernes skyldfølelse over fortidens synder giver dem et meget stærkt behov for at vise, at de er gode mennesker, der tager imod, når fremmede mennesker banker på deres dør.

 

Forbundskansler Angela Merkel virker nærmest lykkelig over, at Tyskland nu er blevet inkarnationen af et Europa, der med et smil ser til, mens dets døre løbes ind. Det er temmelig surrealistisk.

 

Merkel sendte et klart signal om eftergivenhed. Det ser nu ud til også at slå igennem i Danmark.

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

 

Mere muslimsk

Mens denne udvikling foregår, er der stort set total tavshed om, hvilke konsekvenser den får for de europæiske samfund.

 

Først og fremmest er der én afgørende konsekvens: Den massive asylstrøm vil uundgåeligt gøre de europæiske lande mere muslimske.

 

Dette er ikke en formodning eller påstand. Det er en uafviselig kendsgerning.

 

Langt de fleste af de asylansøgere, der nu strømmer til, er muslimer. Det gælder også dem, der er kommet til Danmark. Slående nok søger disse muslimer beskyttelse i ikke-muslimske lande, fordi det er velfungerende lande. Og så er det bløde lande, som man kan få adgang til.

 

Der er ingen udsigt til, at asylstrømmen vil aftage, snarest tværtimod. Der er tale om en længerevarende folkevandring, som vil ændre befolkningens sammensætning i europæiske lande.

 

Læs også
Fupjournalistik: Politiken fortier muslimers rolle i de alvorlige uroligheder på Nørrebro

Sådan ændres samfundet

De europæiske lande ved jo en hel del om, hvad det betyder, fordi der i forvejen er kommet mange muslimer til Europa.

 

Islam er ikke bare en religion i vores normale forstand. Islam er et sæt regler for, hvordan samfundet skal indrettes, og hvilke værdier og moralbegreber man skal bygge sin tilværelse på.

 

Derfor har en massiv muslimsk indvandring store samfundsmæssige konsekvenser:

 

Vi oplever parallelsamfund, der er ødelæggende for sammenhængskraft og tillid i samfundet.

 

Vi oplever store grupper, der mener, at deres religion står over demokratiet, og som er imod vores frihed og ligestillingen mellem kvinder og mænd.

 

Vi oplever væsentlig mere vold og i det hele taget øget kriminalitet.

Læs også
Morten var ved stranden med sine børn: ‘Fem muslimer’ omringede ham og truede med kniv: “Tror du bare, du kan gå her”

 

Vi opleveret stadig større pres på velfærdssamfundet fra folk, der ikke kan eller vil forsørge sig selv.

 

Dermed er afgjort ikke sagt, at enhver muslim trækker i den retning. Men det betyder, at det samlede mønster i vores samfund trækkes i den retning.

 

Nærområderne

Denne udvikling vil blive mærkbart forstærket, hvis den voldsomme asylstrøm fortsætter.

 

Dette betyder naturligvis ikke, at vi skal undlade at hjælpe mennesker i nød, fordi de er muslimer.

 

Men det skal først og fremmest ske i nærområderne. Hvornår får danske og andre politikere investeret i de nødvendige initiativer?

 

Læs også
“Kunstige jomfruhinder”: Læger skal ikke vedligeholde overtro og uvidenhed

Straks går der islam i det

De asylansøgere, som kommer til Danmark, er karakteristisk nok ikke bare blevet modtaget som mennesker men også som muslimer.

 

De asylansøgere, der i går gik på motorvej E45, passerede nogle unge mennesker på en bro, der råbte ”Allahu akbar!” (”Allah er størst!”) til dem.

 

I går aftes forsamledes flere hundrede mennesker, mange muslimer, ved togvognene i Rødby og krævede, at asylansøgerne blev lukket ud af togvognene og givet lov til at tage til Sverige.

 

Den rabiate islamist Adnan Avdic er tilsyneladende taget for menneskesmugling til Sverige.

 

Politiet gav talsmanden for Islamisk Trossamfund, Imran Shah, lov til at gå ind i en hal, hvor asylansøgere var forsamlede, for at tale med dem og give dem de ting, som folk var kommet med. En islamist blev på denne måde gjort til sendebud for danske myndigheder.

 

Knap er asylansøgerne kommet inden for Danmarks grænser, før der går islam i det.

Læs også
Irak: I dag er 80 procent af de kristne “forsvundet” – Vesten gør ingenting

 

Flygtningekvoter

I går holdt EU-Kommissionens formand Jean-Claude Juncker en tale, hvor han lancerede ideen om flygtningekvoter.

 

I første omgang drejer det sig om en frivillig, akut fordeling, hvor også Danmark er med. Men der skal laves et obligatorisk system, hvor asylansøgerne tvangsfordeles på landene – dette er Danmark ikke med i.

 

Men flygtningekvoter kan kun fungere, hvis man har styr på, hvem der kommer ind i EU – ellers rejser asylansøgerne bare videre op i Europa på egen hånd.

 

Det kræver en benhård kontrol ved de ydre grænser. Og foreløbig foreligger der ikke skyggen af forslag til, hvordan denne kontrol ved de ydre grænser skal sikres.

 

Derudover må de enkelte lande også være villige til at bruge magt for at tvinge asylansøgerne til at tage ophold i de lande, hvor de skal hen ifølge kvoterne. Kvoter er jo ikke noget bevendt, hvis asylansøgerne fortsætter med at gøre, hvad der passer dem.

 

Det vil kræve tæt kontrol ved de nationale grænser.

 

Men indtil videre er der hverken den nødvendige kontrol ved EU’s ydre og indre grænser eller den nødvendige vilje til at bruge magt.

 

Et svagt Europa viger.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…