Falske forhåbninger og en lille død dreng på stranden

You Tube

Den stakkels lille drengs død vil ulykkeligvis føre til flere små drenges død.

 

Alle i hele verden har nu set det tragiske billede af den lille syrisk, kurdiske dreng Ayla på tre år, der ligger død på stranden i Tyrkiet. Hans forældre havde købt en billet hos en menneskesmugler, der skulle bringe dem først til Europa, – så til Canada, hvor faderens søster bor.

 

Forældrene tog derfor Ayla og hans fem-årige storebror med ud på en tur i gummibåd fra den tyrkiske kyst til den græske ø Kos.

 

Turen er ikke lang, men den kan være farlig i et dårligt fartøj. Båden kæntrede og alle i familien druknede bortset fra faderen.

 

Europæiske ledere baner vejen for flere tragedier

Faderen appellerer nu til verdens ledere for at få stoppet tragedien. Og Europas ledere reagerer ved at sende mere nødhjælp og ved at åbne deres grænser for flere tilrejsende. Tyskland har derfor netop tilladt, at de mange mennesker, der er kommet illegalt frem til Ungarn, nu får mulighed for at rejse videre til Tyskland.

 

Samtidig er Tyskland og Frankrig blevet enige om at tage kvoter af migranter og appellerer til andre europæiske lande om at gøre det samme.

 

De europæiske ledere gør det dermed nemmere og mere meningsfuldt at tage af sted på menneskesmuglernes billetter, – ud på havet i dårlige både, der risikerer at kæntre.

 

Ca. 2500 mennesker er allerede druknet på Middelhavet i år.

 

Den eneste måde man kan stoppe tragedien på er ved at gøre det umuligt at komme til Europa som illegal indvandrer.

 

Man giver falske forhåbninger

Læs også
Tyskland: En “latent følelse af utryghed”

Hvis Aylas far havde vidst, at det var umuligt at få ophold i Europa, når han ankom med sin familie i gummibåd om natten uden tilladelse, så havde han nok ikke købt en billet hos en menneskesmugler.

 

Så havde han nok ikke sat hele familiens og sit eget liv på spil. Det ville jo have været nytteløst. Havde han vidst, at det ikke belønnes med asyl og opholdstilladelse at rejse fra Tyrkiet til Europa, var han måske blevet i Tyrkiet.

 

Måske havde han søgt til en af de lejre i Tyrkiet som Folketingets Udvalg for Integration og Udlændingepolitik besøgte sidste år. Det var som en by af telte og barakker. Rent og pænt og trygt. Der var skolegang for børnene og der var mad og varme. Men det gjorde Aylas far ikke.

 

Han risikerede hele sin familiens liv for at komme til Europa. Han mistede sin familie på grund af den beslutning.

 

Australien giver ikke falske forhåbninger

Hvis vi vil undgår at flere fædre tager så forfærdeligt forkerte beslutninger for deres familier, så må vi stoppe enhver mulighed for illegale indvandrere for at få ophold i Europa.

 

Vi må gøre som Australien, der effektivt har stoppet tilstrømningen ved at blokere adgangen til Australien og i stedet sejle folk et andet sted hen, – og ved at oplyse.

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

 

Hvis ikke vi snart begynder at indføre den australske løsning, vil vi se flere og flere druknede små børn på Middelhavets kyster.

 

De europæiske ledere tror, de handler moralsk rigtigt ved at give ophold til flere og sende nødhjælp til migranter på strandene, men i virkeligheden lokker de flere og flere til at tage af sted.

 

Dermed vil den stakkels lille drengs død formentlig føre til flere små drenges død.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…