Den grønne ideologi må vige for den sunde fornuft

Vi står midt i en omvæltning af vores samfund. Bogen, ”Kejserens grønne klæder” er som titlen antyder en afsløring og konstatering af, at den grønne omstilling af Danmark ikke har noget på sig.

 

Bogens undertitel er ”En appel til vor sunde fornuft om forholdet mellem natur, samfund og mennesket”.

 

Bogen er en opfordring til et oprør fra neden, fordi det er blandt almindelige mennesker, at den sunde fornuft stadig findes.

 

Et oprør mod de herskende meningsdannende klasser, der har gjort den grønne omvæltning af vores samfund til en statsideologi med en Al Gore som pave, en Connie Hdegaard til ypperstepræstinde og skiftende klimaministre til indpiskere og medierne, kommentatorer og opinionsdannere til dets forkyndere.

 

Altid klimaændringer

Klimaet har altid ændret sig. Grønland var grønt, da nordboerne levede der, selv om CO2 var langt mindre.

 

Mennesket har altid kunnet tilpasse sig, vi almindelige mennesker vil også have et ord at skulle have sagt om vores egen fremtid.

 

I Kejserens grønne klæder dokumenteres, at så godt som ingen af de mange skrækscenariaer, som FN’s klimapanel, de grønne organisationer, skiftende regeringer har fremmanet ske, er hændt.

 

”Når mennesket holder op med at tro på en gud, så tror de ikke på ingenting, men tror på hvad som helst”, i vores tilfælde den grønne ideologi.

 

”Kejserens grønne klæder” bedømmer ikke de videnskabelige argumenter pro et contra en menneskeskabt global opvarmning, men graver spadestik dybere til rødderne af den grønne ideologi og dens moderne udvikling til nutidens dominans, dens totalitære midler og propagandametoder og de mange fejlagtige forudsigelser.

 

Grøn nazisme

Læs også
Regeringens energiudspil burde inkludere atomkraft med thorium

Den mest grønne stat, vi kender, er Nazityskland 1933-45. Et foregangsland, som man i Vesten har taget ved lære af. Ikke så underligt, fordi de har samme idemæssige rødder. Begge mener at besidde sandheden (videnskabelig konsensus) (naturens jernhårde love, A. Hitler)

 

Skal vi have dårlig samvittighed over at flyve til Mallorca, drikke vin fra Chile og køre rundt i vores biler?

 

Skal vi radikalt ændre vores levevis, eksempelvis dyrke grøn sex og acceptere begrænsninger i vores frihed?

 

Skal vi bare lade den tunge ende vende nedad?

 

Det er os almindelige borgere, der gennem afgifter og skatter betaler, så det ”grønne” erhvervsliv forgyldes med statsstøtte og subsidier, os der får vores frihed begrænset. Og vi er ikke blevet hørt endsige spurgt om, vi ønsker denne omvæltning af vores liv og levned i Danmark.

 

Nødvendigheden af en grøn omvæltning af vores samfund bygger på påstanden som videnskaben for 97% vedkommende er enig i(konsensus). Men det er ikke korrekt, hvilket dokumenteres i bogen.

 

Læs også
Ny bog om Højbjerg-mordet fra 1967 – en af de største danske mordgåder

Ligeledes oplyser FN’s Klimapanel selv i dets seneste rapport, at computermodellernes forskellige forudsigelser og klimascenarier er forskellige og ikke bunder sig i virkelighedens verden. Dette dokumenteres ligeledes med kildehenvisning.

 

Men det er heldigvis mange, der har noget fornuft i behold og nu vil sige stop overfor de herskende klasser, hvilket i øvrigt også Bill Gates opfordrer til.

 

Kejserens grønne klæder udkommer på forlaget WWW.veterania.dk Kr. 225,- hvorfra den kan bestilles eller købes i boghandelen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…