Bløddyrenes bløde punkt: Kriminelle udlændinge

Colourbox

Vi burde have valg til Folketinget hvert år. For når der er valg, kan alt det pludselig lade sig gøre, som ellers var umuligt flere år forinden. Så lyder der pludselig løfter om nye tiltag for at beskytte landets lovlydige borgere.

 

Tag f.eks. regeringens seneste tønde-bulder om, at  kriminelle EU-borgere skal afsone deres straffe for indbrud og røverier i deres hjemland. Er der sket noget nyt, spørger man sig selv?

 

Næ, antallet af østeuropæiske indsatte er blevet firedoblet siden 2006 til i dag 387, så man må undre sig over, at regeringen først så skriften på væggen, da der skulle udskrives folketingsvalg.

 

Fængslerne er som hoteller

De fleste danskere er stærkt provokeret over på TV at se østeuropæiske forbrydere, som vender tilbage igen og igen, lovpriser vores fængselsfaciliteter, som gør det muligt for dem at sende penge hjem til familierne.

 

Det er simpelthen rene hoteller, siger de og uddeler fire-fem stjerner til vores propre og lyse fængsler, der bugner af fladskærme, fitness-udstyr, hårde hvidevarer og menukort, som ville få danske plejehjemsbeboere til at savle.

 

Så hvordan vil Socialdemokraterne gøre en drastisk indsats for at få udvist de kriminelle østeuropæere?

 

Mette Frederiksen skriver til EU

”Vi skal sætte hårdt mod hårdt for at stoppe disse internationale, kriminelle bander,” tordnede Mette Frederiksen i BT den 7. april, og hun havde allerede sat handling bag ordene: ”Vi har en EU-rammeaftale… Derfor har jeg lige skrevet til den nye EU-kommissær med opfordring om at gøre det til et fælles projekt. Rumænerne skal selv kunne håndtere afsoningen.”

 

Skrevet til EU? Jamen fra EU er der ingen hjælp at hente. EU har ganske vist besluttet, at dømtes resocialisering sker bedst i deres hjemland, men ganske få lande har tilsluttet sig aftalen.

 

EU kan ikke hjælpe

EU dikterer også, at dømte med en dom på mindre end seks måneder slet ikke kan hjemsendes til afsoning. Forbryderen skal også ligefrem være en trussel mod den offentlige sikkerhed, og under den kategori falder indbruds- og lommetyveri ikke.

Læs også
EU-Domstolen foretager grov diskrimination mod Israel – kræver speciel mærkning af israelske varer fra besatte områder

 

Desuden forhindrer en lang række andre EU-regler hjemsendelse: forbryderens alder, længden af hans ophold i værtslandet, helbred, familieforhold, økonomi, relation til oprindelsesland osv.

 

Så I EU har vi ingen hjælp at hente og slet ikke, hvis dansk lov og orden bliver lagt i hænderne på EU-servile politikere, som ikke tør udfordre menneskeretstyranniet med dets selvbestaltede NGO’er og virkelighedsfjerne konventioner.

 

Morten Bødskov beskyttede forbryderne mod udvisning

VKO-regeringen gennemførte ellers, at kriminelle udlændinge skulle udvises ”med mindre det med sikkerhed var i strid med Danmarks internationale forpligtelser”, men den formulering rullede S-R-SF-regeringen tilbage.

 

I et usædvanligt smiskende brev fra en udenrigsminister lovede Morten Bødskov EU-kommissær Viviane Reding, at udenlandske forbrydere nu ville få ”forbedret beskyttelse imod udvisning”, mens han til den danske offentlighed forsikrede, at der ingen lempelse var sket. Og løgn må regnes for en endnu større synd end løftebrud.

 

Socialdemokraternes underdanighed over for EU kender desværre ingen grænser, og det er en af grundene til, at socialdemokratiske vælgere i tusindvis er gået over til Dansk Folkeparti, som reelt er det eneste parti, de kriminelle udlændinge har grund til at frygte. Kriminelle udlændinge vedbliver derimod at være et blødt punkt for bløddyrene i Rød Blok.

 

Læs også
Erdogan vil ødelægge kurderne – EU og FN er magtesløse

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…