Smædekampagner er ikke godt for det fremtidige politiske samarbejde

You Tube

Valget nærmer sig, og Socialdemokratiet skyr åbenbart ingen midler for at genvinde magten.

 

Det har vi netop set ved den smædekampagne, som Socialdemokratiet har ført mod Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen.

 

I stedet for at føre valgkamp på politiske argumenter, forsøger man på den mest ondskabsfulde måde at gennemføre et karaktermord på Lars Løkke Rasmussen gennem store annoncer med et lidet flatterende billede af Lars Løkke Rasmussen omgivet af fiktive bilag.

 

Denne kampagne vil forpeste det politiske samarbejde i årene fremover, og jeg håber, at kampagnen vil give bagslag for Socialdemokratiet. Jeg håber heller ikke, at Venstre vil gøre gengæld ved at bruge Helle Thornings skattesag i en modkampagne.

 

Ønsker vi, at vore politikere skal være de rene helgener? Lars Løkke Rasmussen er ikke fejlfri, og hvem er det? Han har fået klø for sine fejltrin, og det har han selvfølgelig lært af. Så han skal selvfølgelig nu have fair play.

 

Så Jesu ord om, at “den, der er ren, kaster den første sten”, burde vi alle tænke over i denne sammenhæng. En stor del af de såkaldte sager er i øvrigt stærkt overdrevneDenne kampagne vil forpeste det politiske samarbejde i årene fremover, og jeg håber, at kampagnen vil give bagslag for Socialdemokratiet.

 

Jeg håber heller ikke, at Venstrre vil gøre gengæld ved at bruge Helle Thornings skattesag i en modkampagne, selvom det ville være relevant.

 

Ønsker vi, at vore politikere skal være de rene helgener?

 

Lars Løkke Rasmussen er ikke fejlfri, og hvem er det? Han har fået klø for sine fejltrin, og det har han selvfølgelig lært af. Så han skal selvfølgelig nu have fair play. Så Bibelens ord om, at “den, der er ren, kaster den første sten”, burde vi alle tænke over i denne sammenhæng og ”kørt op” af politiske modstandere og journalister.

 

Lars Løkke Rasmussen var en dygtig finansminister og indenrigsminister i de mange år, hvor Anders Fogh var statsminister, og det var vel den bedste økonomiske tid, vi har oplevet.

 

Læs også
Lars Løkke tegner et misvisende billede af, hvor meget vælgerne bakker hans forslag om en SV-regering op

Som statsminister gennemførte han de reformer og den økonomiske politik, som den nuværende regering har ført videre.

 

Lad os få en valgkamp, der bliver ført med politiske argumenter og uden personlige angreb, så vi efter valget kan få et samarbejdende folketing.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…