Latifa er muslim – hun advarer mod at tro, at islamisterne kun har opbakning fra en meget lille grupppe

Foto: Colourbox
Udskriv

Nogle moskeer er arnesteder for radikal islam. For eksempel moskeen på Grimhøjvej i Aarhus, der sender unge i krig i Syrien, eller moskeen på Rovsingsgade på Nørrebro i København.

 

I sådanne moskeer prædikes radikal islam, og sharia-lov håndhæves. Den version af islam er fejlfortolket, og vi skal være kritiske overfor dem, der praktiserer denne variant.  Jeg frygter, at islamismen snart vil overtage samfundet.

 

De politisk korrekte er blinde

Fejlfortolket islam giver islamisterne mulighed for at skabe en indflydelsesrig alliance med de politisk korrekte. Det er de naive, der er den farligste variant af ”politisk korrekte”. Det er dem, der ignorerer fakta og drømmer verdensfjerne drømme.

 

De ”politisk korrekte” opnår tilfredsstillelse ved at være mod etablissementet. Og de har en pervers tilfredsstillelse ved at nære de kræfter, der målrettet arbejder på at afmontere den eksisterende orden, hvad den end måtte være.

 

Islam er en radikal og politisk religion

Den islam, som de ekstreme muslimer står for er en radikal politisk bevægelse, der bygger på en konservativ udlægning af Koranen. De stempler denne fejlfortolkede islam som sandheden. De misleder offentligheden ved at påstå, at det er denne ”rigtige” islam, som er ikke-politisk og moderat – selv om den reelt er det modsatte.

 

Læs også
Barcelona: Dansk TV taler meget om terroren, men man gør alt for at nedtone, at den er islamisk

Desværre tror en stor del af befolkningen på disse forvrøvlede udlægninger af islam, fordi de foretrækker at denne gruppe islamister er moderate og ikke politiske.

 

Det er mindre truende at tro, at kun en lille bitte del af muslimer er radikale og drevet af et politisk mål. Og at det overvældende store flertal faktisk er moderat og ikke-politisk. Men jeg mener bestemt, at man burde se på en større gruppe!

 

Ingen gerninger er for ekstreme

Islam er politisk helt ind til kernen. I islam er moskeen og staten den samme – moskeen ér staten. Dette set up går tilbage til Muhammeds dage. Islam er også radikal i det ekstreme. Ekstreme muslimer er radikale i deres overbevisning såvel som i deres gerning. De ekstreme muslimer mener, at ikke-muslimer er fordømte og fortjener mishandling i modsætning til rettroende.

 

Ingen radikal, barbarisk handling er utænkelig for ekstremister i deres behandling af andre. De har destrueret uvurderlige, historiske statuer af Buddha, jævnet andre religioners helligdomme med jorden og kørt en bulldozer gennem kirkegårde med ikke-muslimer – for at give et par eksempler på deres ekstreme foragt for andre.

 

Ekstreme muslimer er radikale selv i deres interne affærer. Varierende sekter og undersekter udpeger andre sekter og undersekter som værende døden værdig.

Læs også
Tørklædet og burkaen er islamisme i sin reneste form, og vi er forpligtiget til at bekæmpe det

 

Kvinder bliver behandlet som løsøre og frataget mange rettigheder. Hænder hugges af for at stjæle et brød, og seksuelle forseelser afregnes med stening og meget andet. Det er standard leveregler, og andre ”moderate” muslimer vælger fortsat at leve med stenalderlove som sharia.

 

Undertrykkende religion

Muslimer lærer efter min mening en fejlfortolket Koran – noget Muhammed praktiserede gennem sit liv, når som helst han fandt det anvendeligt. Efterfølgende islamiske regenter og ledere har gjort det samme.

 

Men ethvert forsøg på at stille spørgsmål, udtrykke undren eller modgå det regime af Muhammed´s mullah bliver nådesløst undertrykt. Især for kvinders vedkommende. De tæves, fængsles, voldtages og dræbes, mens mænd slagtes uden rettergang eller medlidenhed.

 

Jeg mener at de ”politisk korrekte”, der lever i frie demokratier – bevidst eller ubevidst – tjener som de ekstreme muslimers mest villige og effektive soldater. De skaber grobund for deres fremgang, og de vil helt sikkert være blandt deres allerførste ofre, så snart islamismen tager magten.

 

Læs også
Muslimske skolebørn skal ikke drikke af de samme krus som vantro børn – de ’urene’ ikke-muslimer må holde sig til særlige krus
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ