Vi har for længst nået grænsen på asylområdet – hjælpen skal flyttes til nærområderne

wikimedia commons

12.000 asylansøgere vil ifølge Udlændingestyrelsen næste år skulle integreres i landets kommuner ud af de cirka 20.000, der kommer til landet.

 

Tallet 12.000 skal så ganges med cirka tre, når de 12.000 asylansøgere får familiesammenføring og deres børn og koner kommer med herop. Alt i alt er der ingen tvivl om, at den massive tilstrømning af asylansøgere også næste år tegner til at blive en massiv udgift for Danmark.

 

Tallene viser, at vi i øjeblikket har en situation på asylområdet, der er helt ude af kurs.

 

Kommunerne er i knæ

Kommunerne har i den sidste tid gjort et kæmpe arbejde for at få de tusindvis af flygtninge på plads, der i forvejen er flyttet ind i nedlagte kaserner og gamle bygninger.

 

Kommunekasserne har lidt overlast på grund af den massive tilstrømning og rundt omkring i landet hører vi fra desperate borgmestre, der har strammet livremmen så langt ind, at de snart ikke kan mere.

 

Der skal være en grænse – og den grænse synes jeg, for længst vi har nået. Vi kan ikke modtage så mange flygtninge i Danmark som vi gør i øjeblikket.

 

Ikke mindst, når vi ifølge nye tal kan se, at kun 47,3 procent af indvandrere i Danmark fra ikke-vestlige lande er i arbejde i dag. Hvis vi fortsætter denne massive tilstrømning af asylansøgere, vil det koste mange penge på sigt, da en stor del af disse mennesker sandsynligvis vil ende på offentlig forsørgelse – godt hjulpet på vej af slappe regler for offentlig forsørgelse på udlændingeområdet, som regeringen gang på gang vedtager.

 

Vi er nødt til at tage asylproblematikken seriøst – derfor skal der strammes op.

 

Hjælp i nærområderne

I Dansk Folkeparti ser vi meget gerne, at der kommer en omlægning af asylpolitikken, hvor vi fremover hjælper langt flere i nærområderne, men til gengæld får færre her til Danmark. På den måde vil vores hjælp ramme de allerfattigste – dem, der ikke har råd til at betale en menneskesmugler op mod 70.000 danske kroner for at komme her til Danmark. Hvis vi hjælper i nærområderne, kommer vores hjælp til at gavne mange flere.

 

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

Regeringens linje virker ihvertfald ikke. Senest har vi set hvordan regeringen har forpurret hele sagen omkring asylansøgerne fra Eritrea.

 

Der er akut brug for en omlægning af asylpolitikken. Vi kan ikke fortsætte på den her måde.

 

Martin Henriksen. Udlændinge- og integrationsordfører. Dansk Folkeparti

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…