Syd for den danske grænse: ”Skrædderen” syede kampuniformer til Islamisk Stat fra hemmelig fabrik

Tilhængere af Islamisk Stat angriber kurdere i Hamborg YouTube

Tidligt om morgenen blev døren til Kassem R.’s lejlighed sprængt med dynamit. Anti-terror politi stormede ind, og han blev arresteret.

 

Kassem R. fra den tyske by Bonn går under navnet ”skrædderen”, fordi han har drevet en hemmelig fabrik, hvor der blev produceret kampuniformer til Islamisk Stat. (Daily Mail)

 

Midt i Europa. Masser af kampuniformer, støvler osv. Han har således været en vigtig person for den rabiate organisation. Der er mange måder at lave undergravende islamistisk virksomhed på.

 

Samtidig med anholdelsen af ”skrædderen” arresterede politiet også andre tilhængere af Islamisk Stat. Dem har Tyskland efterhånden uhyggeligt mange af.

 

Unge tiltrækkes af Islamisk Stats brutalitet

Lederen af den tyske efterretningstjeneste, Hans-Georg Maassen, sagde forleden, at der i øjeblikket skønnes at være 6.300 islamiske ekstremister i Tyskland. (rbb-Inforadio)

 

I tysk sammenhæng kaldes de ofte ”salafister”, fordi en hel del af dem selv bruger den betegnelse.

 

Deres skare vokser nu hastigt. Ifølge Maassen kan antallet vokse til så mange som 7.000 allerede ved årets slutning. For bare tre år siden regnede man kun med 3.800 salafister i landet.

 

Hans-Georg Maassen forklarer i høj grad den dramatiske vækst med Islamisk Stats indflydelse:

 

”Der er en forbindelse mellem den succes, Islamisk Stat indtil videre har haft i Syrien og Irak og aktiviteterne her i Tyskland og propagandaen rettet mod unge hellige krigere (jihadister). Islamisk Stat er så at sige ’in’.” (Citeret fra Reuters)

 

”Det, der tiltrækker folk, er den intense brutalitet, radikalismen og strengheden (…) Al-Qaeda blegner ved siden af Islamisk Stat, når det gælder brutalitet.” (Reuters)

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

 

Venner og sociale medier vigtige for radikalisering

En efterretningsrapport slår fast, at den vigtigste faktor bag radikalisering er venner. De er vigtigere end radikale imamer. De sociale medier er også et afgørende redskab til at rekruttere de unge.  (Der Spiegel)

 

Udviklingen går uhyggelig stærkt i øjeblikket. Ikke bare i Tyskland, men i en stribe europæiske lande.

 

Hvem ved, måske opdager de politisk korrekte medier i Danmark det også på et tidspunkt. De kunne starte med at lytte til en mand som efterretningschef Hans-Georg Maassen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…