Sveriges indvandringspolitik er kommet langt ud i det rene vanvid

Det går meget stærkt i Sverige med at få udskiftet befolkningen. I 2013 slog man rekorden fra 2012, hvor der blev givet permanent opholdstilladelse til godt 111.000 personer. I 2013 hed tallet lidt mere end 114.000 personer.

 

Skønsmæssigt mere end 70.000 af disse stammer i hvert af årene fra ikke-vestlige lande, heraf tæt ved 45.000 fra muslimsk dominerede lande. Der kan kun blive tale om skøn, eftersom de svenske myndigheder ikke laver særskilte statistikker over, hvor indvandrerne kommer fra.

 

Elitens snak og den barske virkelighed

Mentaliteten i den svenske elite er helt speciel. For nylig skrev PM Nilsson fra Dagens Industri, at det svenske ikke burde ses som noget med et folk, men som et system slet og ret. I dette ”system” hersker retsstaten, demokratiet og markedsøkonomien. PM Nilsson mener med andre ord, at disse grundpiller i det svenske samfund vil forblive uantastede af nok så megen indvandring.

 

Det synes en del af de indvandrede ikke at have forstået. Karolinska sygehuset i Stockholm beder nu om eksperthjælp fra Sydafrika og USA, fordi andelen af skud- og knivsår på ti år er steget fra 4-5 procent af alle skader til nu ca. 10 procent. Sydafrika ligger mellem 30 og 50 procent. Gad vide, om det er det tal, Sverige går målrettet efter at nå?

 

For få dage siden fandt der et opgør sted mellem to bander i byen Märsta. En af deltagerne huggede vildt om sig med en machete. Det lyder som noget fra en borgerkrig i Afrika. Nogle af deltagerne lagde selv fotos ud på nettet, efter at de havde været på skadestuen. Ifølge vidner var der tale om et blodbad, en ”nedslagtning” ifølge et af vidnerne.

 

Falske pas i stride strømme

Når det kan gå så hurtigt med at få skabt tilstande som i kaotiske lande i den tredje verden, skyldes det ikke mindst, at det officielle Sverige gør næsten alt, hvad det kan, for at få endnu flere mennesker til at søge mod det høje nord.

 

Er man fra Syrien, ved man, at der vanker en automatisk permanent opholdstilladelse, hvis man kommer til Sverige. Menneskesmuglere har for længst kreeret en pakkeløsning, der indbefatter et falsk pas og fly fra Tyrkiet eller Libanon. Prisen er 100.000 kr., men så er den også hjemme.

 

I øvrigt regner man med, at der flyder 170.000 svenske pas rundt i systemet. Der er nemlig ikke nogen øvre grænse for, hvor mange gange man kan miste sit pas. Man får da bare et nyt. I mellemtiden kan det ”bortkomne” pas gøre fyldest for endnu en af denne verdens utalte millioner, der har hørt om tilfældet Sverige.

 

Det kan kun ende galt

Israel har for nylig strammet til over for illegale indvandrere, men det er ikke noget problem. En del af dem er allerede begyndt at søge mod Sverige, hvor de svenske myndigheder længe har skældt ud på Israel over landets politik over for de illegale. At et land kan insistere på at bevare sin særlige karakter, i Israels tilfælde sin jødiske karakter, er for den svenske elite uforståeligt og racistisk.

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

Kontanthjælp, skolegang, gratis tandlæge og hele dynen gives til personer, der har fået afslag på deres asylansøgning i Sverige. Migrationsverket, der står for modtagelsen af de nytilkomne, søger nu asylpladser i udlandet. Det er blevet vanskeligt at finde egnede boliger i Sverige.

 

Dette er kun et lille udpluk af det vanvid, der finder sted på den anden side af Øresund. Hvad det præcist ender med, skal jeg afholde mig fra at gætte på. At det ender galt, er jeg til gengæld aldeles overtydet om. Sverige er i en klasse helt for sig selv.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…