Sandsynligheden for, at bødlerne fra Islamisk Stat kommer til Danmark, er større end man skulle tro

twitter

At opleve folkemord ændrer en for altid. Der sker noget i mennesket, som gør, at man begynder at tro på det værste i folk. Det skete for mig for 22 år siden, da jeg oplevede folkemord i Bosnien.

 

Jeg var 13 dengang og forstod, til at starte med, ikke en brik af den krig. Hvorfor var det pludseligt vigtigt, om jeg var muslim? Det er da alene mit problem. Og hvorfor udgjorde det et problem for de mennesker, vi i årtier levede dør om dør med? Men efter at have overværet mord, hån, indbrud, hvilket med tiden blev til etnisk udrensning, dannede jeg min egen teori, som jeg holder mig til, den dag i dag.

 

Det er bare en undskyldning for nogle forskruede sadistiske psykopater. Blot en anledning til at slå løs på ubevæbnede, uskyldige mennesker. Det yngste offer i min hjemby var 2 dage gammelt. Det er, hvis man ikke tæller gravide med. Han blev brændt levende, i sin mors arme.

 

Det hele mindede mig om en film, jeg så som barn. Den hed Sophie’s Choice og handler om holocaust.

 

Jeg var dog en af de heldige. Min far betalte to serbiske menneskesmuglere til at køre min mor, bror og mig ud af byen.

 

Så når jeg ser hvad der sker i Mellemøsten og Nordafrika, bliver jeg virkelig følelsesladet. Jeg får den samme følelse i maven, som jeg fik dengang, jeg var krigsbarn.

 

Især begivenhederne i Syrien og Irak har rystet mig utrolig meget. Uhyrer, der voldtager og henretter voksne, ældre og børn, fordi de er kristne, jøder, eller den forkerte slags muslimer, på min Facebook væg, sender mig tilbage til den tid, hvor jeg var så hjælpeløs. Jeg ønsker ikke at stå ansigt til ansigt med den slags kyniske mordere nogensinde igen.

 

Men hvor stor en sandsynlighed er der for, at jeg kommer til det i Danmark? Større end man skulle tro.

 

Det er alment kendt, at mange unge mennesker er blevet rekrutteret til Syrien. Og hvem er det nu, de kæmper for?! Og når de er i stand til at rejse så langt for at slå ihjel i Allahs navn, hvem kan garantere os, at de ikke gør det herhjemme, når de kommer tilbage?

 

Derfor mener jeg, at den muligheden skal inddrages. Jeg har talt med et par forældre til unge mennesker, som rejste til Syrien, uden forældrenes samtykke og jeg deler deres smerte. Men jeg skal også tænke på mine egne, helt uskyldige børn, der kan befinde sig på Nørreport station, eller et andet sted, der kunne være mål for folk, der sætter sig rasende på Danmark.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Derfor mener jeg, at vores politikere skal vågne op. Det er meget begrænset hvor meget vi kan gøre for kurderne i Irak og Syrien, men herhjemme kan vi gøre noget. Vi kan beskytte vores eget folk, inklusiv kurdere, fra at lade livet, hvis en af de tikkende bomber en dag beslutter sig at sprænge sig selv i luften og tage så mange os vantro med sig som muligt. Og ja, jeg er ligeså meget vantro, om ikke værre, for de psykopater, som enhver dansker.

 

Desuden er det for mig uhørt, at folk, der opfordrer til drab på jøder og sender andre folks mindreårige børn i krig, kan få lov til at opholde sig i Danmark, mens vi sender en lovlydig og fredelig mor væk fra hendes danske mand og deres lille baby.

 

Jeg synes ikke, politikerne giver udtryk for, at de forstår situationens alvor.

 

Vi snakker her om folk, der ønsker at hugge hænder af på tyve og stene voldtægtsofre til døde. Folk, der samler sig hvert år på Gamle Strand, så de kan håne pårørende til døde danske soldater, som samles foran Christiansborg, for at vise respekt for sine afdøde familiemedlemmer, venner og kollegaer.

 

Folk, der afspiller dødstrusler, midt på Kongens Nytorv, over alle, der ikke vil leve efter sharia. Hvad vil de i Danmark?

 

De mennesker til aldrig kunne forenes med det danske demokrati og de hører ikke til i en verden, hvor de skal acceptere mangfoldighed og forskellighed, frigjorte kvinder og folk, hvis tankesæt ikke er så forskruet, som deres eget.

 

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

Jeg synes stadigvæk, at vi skal hjælpe de stakkels mennesker, der er kun dage fra at blive fanget, og at vi skal være med til at tilintetgøre de monstre. Men jeg synes, at vores lovgivere skal starte med at beskytte os herhjemme.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…