Regeringen smøler med at hjemsende kriminelle østeuropæere

collage
Europaflagge

Det er synd, at alle østeuropæere skal føle sig hængt ud, blot fordi de gamle EU-lande er for sløve til at gøre noget ved de kriminelle østeuropæere og den truende velfærdsturisme.

 

Der er netop kommet to svar fra regeringen, der viser, hvor passiv, regeringen har været, når det gælder den manglende hjemsendelse af kriminelle.

 

Tavshed i EU

Statsministeren indrømmer, at spørgsmålet om tilbagetagelse  af domfældte øst-kriminelle ikke har været drøftet på  noget topmøde. Og Justitsministeren oplyser, at det er mere end et år siden, den uholdbare situation har været drøftet i Indenrigs- og justitsministerrådet.

 

Dog har der på embedsmandsplan været udvekslet erfaringer.

 

Lyt til politiet

Hvis man spørger det danske politi, hvordan vi bedst kan afhjælpe det stigende antal indbrud osv., så er svaret: Hjemsendelse af domfældte! Det går alt for trægt. Tre fjerdele af indbrudstyvene i København er efter sigende østeuropæere. Og mange af dem er allerede udvist, men ikke hjemsendt på grund af træghed i hjemlandet.

 

Det er helt uantageligt.

 

Velfærdsturismen er ikke noget problem endnu. Men det kommer. I forvejen er der langt flere udlændinge, der studerer i Danmark, end der er danskere, der studerer i udlandet.

 

Det skyldes naturligvis, at det er gratis at uddanne sig i Danmark. Hvis man nu oven i købet kan få verdens højeste SU – og tage den med sig hjem til den hjemlige uddannelsesinstitution, så skal jeg ellers love for, der kommer gang i velfærdsturismen. Og tilsvarende, når det går op for flere, at man også kan få dansk kontanthjælp og dagpenge, børnetilskud osv.

 

Det kan vi takke os selv for. Det er ubegribeligt, at Danmark ikke var med til at kræve den truende velfærdsturisme sat på dagsordenen, da Tyskland, Storbritanien, Holland og Østrig skrev om problemet til Ministerrådet. Med verdens højeste ydelser kunne vi ellers nok have brug for det.

 

Læs også
EU-Domstolen foretager grov diskrimination mod Israel – kræver speciel mærkning af israelske varer fra besatte områder

Ærgerligt, at passivitet og sløvhed ender med at ramme det store, store flertal af østeuropæere, der kommer for at arbejde og tjene penge og derved gør vores land rigere.

 

Bertel H

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…