Regeringen snyder danskerne for en stram udlændingepolitik

Regeringen skal stilles til regnskab for at have snydt danskerne for den lovede fortsættelse af den stramme udlændingepolitik. Derfor indkalder jeg nu regeringen til en forespørgselsdebat om rekordindvandringen, der i 2013 oversteg antallet af fødsler i Danmark.

 

Jyllandsposten skrev forleden, at en meningsmåling viste, at andelen af danskere, der mener, at udlændingepolitikken er for lempelig, er fordoblet på fire år. Selvom man altid skal tage målinger med et gran salt, så bør regeringen tage udviklingen alvorligt.

 

Det er trist, at regeringen har lempet, men det er godt, at flere danskere ser behovet for en strammere udlændingepolitik og begrænsning af indvandringen.

 

Regeringen lovede før og under valgkampen i 2011, at den i store træk ville videreføre en stram udlændingepolitik. Men det har den overhovedet ikke gjort.

 

Tværtimod har regeringen snydt dem, der troede på, at den ville  føre en bare nogenlunde fornuftig kurs på udlændingeområdet:

Starthjælpen er fjernet.

 

Familiesammenføringsreglerne lempet.

 

I det hele taget er det gjort mere attraktivt at komme til Danmark som asylsøger.

 

Dertil kommer en masse udenlandsk arbejdskraft, som vi slet ikke har brug for.

 

Desuden har regeringen sammen med de øvrige folketingspartier desværre igen travlt med at aftale nye lempelser i udlændingepolitikken. Det sker nu igen på baggrund af en ny enkeltsag. Denne gang i skikkelse af en tyrkisk gymnasieelev, der i øvrigt igennem længere tid har opholdt sig illegalt i Danmark.

 

Men meget tyder på, at flere og flere danskere tager disse enkeltsager mere afslappet end flertallet på Christiansborg. De forstår, at det er indlysende, at lemper man for én, så lemper man i realiteten for mange.

Læs også
Inger Støjberg vraget – både Venstre og Socialdemokratiet glider nu væk fra den stramme udlændingepolitik

 

Desuden sender man det signal, at et par tv-optrædener er lig med en særlov med tilbagevirkende kraft på udlændingeområdet. Og så er det åbenbart ligegyldigt, om flere af dem, der omfattes af loven har opholdt sig illegalt i Danmark og altså har nægtet at efterleve myndighedernes afgørelser og brudt loven.

 

Det er ikke svært at have sympati i disse enkeltsager, fordi det drejer sig om mennesker og deres ønsker for fremtiden.

 

Til gengæld kan det være svært at sige, at vi også bliver nødt til at fokusere på, at de mange lempelser betyder øget indvandring til landet i en tid, hvor indvandringen allerede er rekordstor.

 

Alt dette sammenholdt med, at de seneste beregninger har vist, at ikke-vestlig indvandring koster ca. 16 mia kr om året burde få enhver økonomisk ansvarlig politiker til at tænke sig om, inden man kaster sig ud i flere uigennemtænkte lempelser.

 

Jeg håber, at meningsmålingen bliver nærstuderet i flere partier. Og hvis ikke de vil nærstudere målingen, så håber jeg, at de såmænd blot vil snakke lidt med de bekymrede danskere, som løbende henvender sig til os politikere. Der er brug for det. Der er brug for stramninger – ikke lempelser af udlændingepolitikken.

 

MF Martin Henriksen (DF), udlændinge- og integrationsordfører

Læs også
Sidst S havde magten, betød det en langt slappere udlændingepolitik – det kan meget vel ske igen
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…