Islamisk Stat har meget at takke Vesten “nyttige idioter” og politisk korrekte for

Collage

Imamer og muslimske organisationer må og skal offentligt lægge afstand til Islamisk Stat (IS)! Ellers blåstempler man de seneste måneders massedrab og etniske udrensninger i det nordlige Irak og IS’ modbydelige mediestunt med halshugningen af  journalister i det nordlige Syrien.

 

Islamisk Trossamfund advarede tidligere i en skriftlig udtalelse mod at fokusere på “store ord uden egentlig og reel handling” og opfordrede politiet til at tage dialogen uden for medierne.

 

Foreningen henviser til, at man ligesom en række moskéer har iværksat “diverse initiativer” uden at tydeliggøre, hvad disse initiativer består af. Sådan skriver Ekstra Bladet.

 

Jeg må virkelig undre mig over, at Islamisk Trossamfund stadigvæk ikke ønsker at stå frem og lægge klar afstand til det, der sker. Jeg kan heller ikke forstå, at de afviser at bruge medierne, når man derved kan nå ud til langt flere!

 

“Islam vil besejre Vesten”

For nogle år siden lyttede jeg med i en samtale, hvor en ung palæstinensisk studerende i korte og præcise vendinger fortalte, hvordan islam ville besejre Vesten.

 

Samtalen åbnede mine øjne for et langt større perspektiv, hvor Israel spiller en mindre rolle i det islamiske erobringsspil. Siden da har jeg prøvet at tale med arabere og muslimer om det. Mange var enige, andre havde ingen kommentar,  og nogle få tog afstand fra disse synspunkter.

 

Nu i dag er vi så småt på vej mod en kommende krig i islams navn, som den palæstinensiske studerende forudså det.

 

Nyttige idioter

Den Islamiske stat (IS) er absolut et resultat af en uheldig udvikling blandt ikke-muslimer; nemlig en ny generation af ”misfostrede idioter”.

 

Den slags folk, som Lenin identificerede i liberale demokratier, der endte med at fremme kommunismens målsætninger. Den nye generation af nyttige idioter lever også i liberale demokratier, men tjener nu islamfascismen – endnu en ondskabsfuld form for totalitær ideologi.

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

IS er den farligste variant af misfostrede idioter i nutiden. De opnår tilfredsstillelse ved at være imod det etablerede og en pervers tilfredsstillelse ved at nære de kræfter, der målrettet arbejder på at afmontere al eksisterende orden, hvad den end måtte være. For det er en orden, som idioten hverken bifalder eller tilhører.

 

IS er konfliktfyldt, uærlig og ejer ikke selverkendelse. De ser ikke årsagerne til egne problemer og ulykke, mens idioterne tjenstvilligt stiller sig til rådighed for formål, der bekræfter deres forstyrrede verdensopfattelse.

 

Det er forståeligt nok lettere at bebrejde andre og hele verden end at se på sig selv med selverkendelse og et mål om selvforbedring. Kritik og beklagelser – liberale praksisser af de nyttige idioter – kræver for megen indsigt og energi.

 

Politisk korrekthed og misinformation trives

IS er blandt andet mestre i at finde syndebukke. Idioterne påfører andre skyld, frifinder sig selv og har en bekvem liste af kandidater at bebrejde for alt, og igennem deres forstyrrede livssyn bidrager idioterne til samfundets ubalancer.

 

Samfund skudt ud af kurs af IS er småt ved at sive til hele vesten – og de politisk korrekte sover tungt, mens andre bevidst engagerer sig i misinformation og bedrag!

 

Udtryk som ”Politisk Islam” og ”Radikal Islam” eksisterer ikke engang i det almindelige vokabular vedrørende Islam ganske enkelt, fordi de er redundante.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

Islam er af natur og ifølge sin karakter – Koranen – en radikal, politisk bevægelse. Det er de nyttige idioter, der fornuftiggør islam og misleder offentligheden ved at sige, at den ”rigtige Islam” konstituerer religionens hovedåre, og at denne hovedåre er ikke-politisk og moderat.

 

Desværre håndhæver en stor del af befolkningen disse forvrøvlede opfattelser, fordi de foretrækker at opleve Islam sådan. Det er mindre truende at tro, at kun et lille, tvunget segment af islam er radikalt eller politisk drevet, og at hovedåren af Islam er moderat og ikke-politisk.

 

Ekstrem religion

Men islam er politisk helt ind til kernen. I islam er moskeen og staten den samme – moskeen ér staten. Denne konstellation går tilbage til Muhammeds dage. Islam er også radikal i det ekstreme. IS mener, at ikke-muslimer er fordømte og har fortjent at mishandles, i modsætning til de rettroende.

 

Ingen radikal, barbarisk handling er utænkelig for muslimer i behandlingen af andre. De har destrueret uerstatteligt kulturarv bl.a. kæmpestatuer af Buddha, har jævnet andre religioners hellige monumenter med jorden og kørt en bulldozer gennem kirkegårde med gravlagte ikke-muslimer – bare for at nævne  nogle eksempler på deres udtalte foragt for andre. Og nu er også halshugning af udenlandske gidsler! Hvad er så det næste?

 

At  Det Islamisk Trossamfund ikke tager afstand, viser bare, at nogle muslimer er radikale selv i deres interne affærer. Forskellige sekter og undersekter udpeger andre sekter og undersekter som værende døden værdig og  lever efter stenalder sharia love.

 

Læs også
To bøger, der giver indsigt i muslimsk værdier og dannelsesidealer

Den ”moderate” mainstream af islam har fra begyndelsen været folkemordere. Islams egne historikere viser, at Ali – den første shiitiske imam og Muhammeds svigersøn – med hjælp fra en anden mand halshuggede 700 jødiske mænd i overværelse af profeten selv. Allahs profet og hans disciple tog de myrdedes mænds kvinder og børn som slaver.

 

Muslimerne har været og er stadig i en del af verden de mest ondskabsfulde og skamløse tilhængere af folkemorder og slaveri. Slavehandel er i visse lande selv i dag en givtig forretning, hvor perverse velstående sheiker køber børn for deres sadistiske tilfredsstillelse.

 

Barbarisk

Næsten tre måneder efter den tragiske islamiske IS revolution fører islams kvælende regime sin dødbringende næve mod irakere og kurdere. Stolte folk med en misundelsesværdig arv bliver systematisk frarøvet deres opfattelse af identitet og tvunget til at forlade deres hjem. Andre tvinges til  tænke og opføre sig som barbarer og intolerante muslimer.

 

Irakere, der altid har behandlet kvinder som ligestillede, ser kvinder få status af undermenneske af disse stenaldergejstlige. Ethvert forsøg fra de irakiske kvinder for at modgå det kvindehadende regime af Muhammed´s mullah bliver nådeløst knust. Kvinder tæves, fængsles, voldtages og dræbes, ligesom mænd slagtes uden rettergang eller medlidenhed.

 

Vær på vagt

Lige pludselig ser jeg den unge palæstinensisk studerende for mig: Vær på vagt derude for den nyttige idiot, der lever i de frie demokratier. Bevidst eller ubevidst tjener de som islams mest villige og effektive soldater. De baner vejen for islams fremgang, og de vil helt sikkert være blandt de allerførste ofre, når islam tager magten i hele verden.

 

Læs også
Islamisk skilsmisselov skaber ulykke i Danmark

Latifa Ljørring er byrådsmedlem (V) i Greve

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…