Mens kriminelle udlændinge roser fængslerne, kan de ældre ikke få bad, når de vil

En rumænsk kriminel provokerede hele Danmark, da han i tv sagde, at det er en fornøjelse at sidde i fængsel i Danmark.

 

Og det er ikke første gang, østeuropæiske fanger har udtalt, at danske fængsler minder om 5-stjernede hoteller.

 

Det ville, naturligvis, være bedst, hvis de kunne afsone sin straf i sit hjemland, men kan dette ikke lade sig gøre, burde udenlandske fangere opbevares på det, der forplejningsmæssigt svarer til danske plejehjem og hjemmepleje.

 

Debatten på DR2, handlede om den service de ældre får i dag, blandt andet det antal bad, de skal have om ugen. Her undrede Zenia Stampe fra de radikale sig over, at Anders Samuelsen fra Liberal Alliance mente, at de ældre fortjener mere end et bad om ugen.

 

Samuelsen sagde, at de ældre burde komme i bad efter behov, om det så var hver dag. At de skal have lov til at komme på toilet, i sted for at ligge i samme ble i timevis og spise ordentlig mad. Alt i alt have en anstændig alderdom.

 

Vi snakker her om mennesker, som var med til at bygge dette land op. Mennesker, som har betalt skat hele sit liv og som, om nogen, har fortjent at blive behandlet, om ikke andet, så bedre end hårdkogte kriminelle.

 

Men det mener Stampe ikke.

 

Jeg kan godt forstå, at folk føler sig provokerede af den kriminelle rumæners udtalelser. For det ER en 5-stjernet behandling, de mennesker får, taget i betragtning, at de afsoner straf for grov kriminalitet.

 

I danske fængsler er der økologisk mad, adgang til læge, mulighed for at tage bad hver dag, internet, telefoni, sanitære faciliteter, uddannelses- og rehabiliteringsmuligheder  træningsfaciliteter, gåture i frisk luft, you name it.

 

På et kommunalt plejehjem, ville de til gengæld blive budt på vakuummad, kvoter på bleer, postervand til maden, et bad om ugen og alt dette måtte de betale af egen lomme.

 

Læs også
Politiet understreger, at to kriminelle er ”pæredanske” – men når de kriminelle er indvandrere, skal der ikke tales om det

Det er velfærdssamfund, når det er bedst. At folk, som målrettet kommer til Danmark for at skade andre ved at begå indbrud, røveri, overfald, mm, får langt bedre behandling end mennesker, som aldrig har gjort nogen fortræd og som skal tilbringe sine sidste dage uden en mulighed for at ryge en cigaret eller drikke et glas vin til maden.

 

Jeg håber, at Zenia Stampe og hendes kollegaer på venstrefløjen har en ordentlig forklaring, nu den slags behandling af ældre og svage borgere i årevis og især under valgkampen var en del af deres skrammekampagne, hvis nu, gud forbyde, de borgerlige vandt valget.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…