Jesper hyldes som helt efter tragisk dødsfald: Han greb ind, da to drenge græd i vejkanten

Colourbox
Jesper Nielsen tøvede ikke med at gribe ind, da han blev indblandet i en makaber sag. For sin indsats har han modtaget politiets dusør.

 

I marts i år kom Jesper Nielsen cyklende i Rødovre vest for København, da han fik øje på to grædende drenge i vejkanten. Det syn fik den tidligere søværnsansatte til at stå af cyklen og tage kontakt til drengene. Det skriver sn.dk.

 

– De fortalte, at deres storebror måske havde taget en overdosis, fortæller Jesper Nielsen, som ikke kunne lade være med at forsøge at hjælpe de knuste drenge, til sn.dk

 

I en fart lykkedes det Jesper Nielsen at lokalisere det rækkehus, hvor storebroren skulle befinde sig. Her mødte der Jesper Nielsen et uhyggeligt syn gennem vinduet.

 

Indenfor hang en livløs ung mand. Ved at smadre en rude kom Jesper indenfor og fik pillet manden ned og forsøgte at genoplive ham. Men det var for sent.

 

Den store medmenneskelige indsats fra Jesper Nielsens side har fået Vestegnens Politiet til at hædre ham med en dusør, som blev uddelt forleden.

 

Helten selv er meget ydmyg omkring sin deltagelse i den tragiske sag i marts.

 

– Jeg havde nok ikke regnet med at høre mere om denne her sag. Det er dog fint nok at få anerkendelse, men jeg handlede jo bare, siger Jesper.

 

dagens.dk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…